Het serienummer van een Apple product vinden

Lees hier hoe u het serienummer van een iPhone, iPad, iPod, HomePod, Mac of ander Apple product kunt vinden.

Kijk eerst hier

Afhankelijk van het product, vindt u het serienummer:

• Op de buitenkant van het product.
  • In iTunes, als u het product via iTunes synchroniseert.
  • Op een Mac, door in het Apple-menu de optie Over deze Mac te kiezen.
  • Op een iPhone, iPad, iPod touch, iPod of Apple Watch: in 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'.

Als u het product niet bij de hand hebt of als u het niet kunt inschakelen

• Als u de originele verpakking van het product nog hebt, kunt u het serienummer vinden onder de streepjescode.
  • Als u een iPhone, iPad, iPod touch of iPod hebt, kunt u het serienummer daarvan vinden op het tabblad 'Apparaten' van het voorkeurenpaneel van iTunes.
  • Het serienummer van het apparaat staat ook op de originele verkoopbon of factuur.

U kunt ook hieronder een product kiezen voor gedetailleerde informatie over hoe u het serienummer vindt:

Hulp krijgen

Registratienummers van Apple en serienummers van Apple hardwareproducten kunnen soms het cijfer '0' (nul) bevatten, maar nooit de letter 'O'.Serienummers bevatten nooit het cijfer '1' of de letter 'i'.

Een verloren of gestolen Apple product melden.