Het serienummer of IMEI-nummer van een Apple Watch vinden

Lees hier waar je het serienummer voor je Apple Watch en het IMEI-nummer kunt vinden op Apple Watch GPS + Cellular-modellen.

Het serienummer of IMEI-nummer vinden

Een iPhone en Apple Watch met het scherm 'Info' en het serienummer
  1. Ga op de Apple Watch naar 'Instellingen'.

2. Tik op 'Algemeen' > 'Info' en scrol omlaag.

3. Zoek het serienummer of het IMEI-nummer.

Als je de Apple Watch niet bij je hebt, kun je ook de iPhone gebruiken:

1. Open op de iPhone de Apple Watch-app.

2. Tik op het tabblad 'Mijn Watch' en tik vervolgens op 'Algemeen' > 'Info'.

3. Zoek het serienummer of het IMEI-nummer.

Het IMEI-nummer is alleen beschikbaar op Apple Watch GPS + Cellular-modellen.

De Apple Watch-kast controleren

Je kunt het serienummer ook vinden op de Watch-kast. Lees hoe je je Apple Watch kunt identificeren als je niet zeker weet welk model je hebt.

Serienummer in de sleuf van het bandje.

Op de Apple Watch Series 1 of nieuwer, inclusief de Apple Watch Hermès, Apple Watch Nike, Apple Watch SE en Apple Watch Ultra en nieuwer, verwijder je het bandje van de Watch en controleer je de sleuf van het bandje.

Serienummer op de achterkant van de Apple Watch.

Op een Apple Watch (1e generatie) is het serienummer op de achterkant gegraveerd.