Safari instellen om altijd dezelfde webpagina te openen

Gebruik deze instellingen om ervoor te zorgen dat elke keer dat u Safari opent, dezelfde pagina wordt weergegeven.

Algemene voorkeuren instellen

Kies het Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik dan op 'Algemeen' en zorg ervoor dat 'Sluit vensters bij het stoppen van een programma' is geselecteerd. Als deze optie niet is geselecteerd, opent Safari de specifieke pagina alleen als deze was geopend toen u Safari afsloot. Meer informatie over hoe uw Mac automatisch vensters, apps en documenten opnieuw opent.

Safari-voorkeuren opnieuw instellen

Open Safari, kies vervolgens 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik op 'Algemeen'. Deze instellingen aanpassen:

• Safari wordt geopend met: U kunt alle instellingen kiezen behalve 'Alle vensters van laatste sessie'. Als u dit menu niet ziet, controleert u of u de instructies in het voorgaande gedeelte hebt gevolgd.
  • Nieuwe vensters worden geopend met: Kies Startpagina.
  • Startpagina: Voer de URL in van die pagina die Safari moet weergeven wanneer het wordt geopend. Of klik op 'Stel in op huidige pagina' om de URL van de pagina te gebruiken die momenteel actief is.