Apps en games downloaden op uw iPhone of iPad

Vind goede en leuke apps op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Apps downloaden

1. Open de App Store-app op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Blader door de tabbladen 'Vandaag', 'Games', 'Apps' en 'Arcade' om interessante apps te ontdekken. Of tik op het tabblad 'Zoek' om iets specifieks te zoeken. Als u een game vindt waarbij 'Arcade' wordt vermeld, neemt u een abonnement op Apple Arcade om de game te spelen.
    iPhone met het tabblad 'Zoek' in de App Store
  3. Tik of klik op de prijs of de knop 'Download'. Als u de knop 'Open' ziet in plaats van een prijs of de knop 'Download', hebt u die app al gekocht of gedownload.

Als een app in de App Store een knop 'Download' heeft in plaats van een prijs, is de app gratis. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het downloaden van een gratis app. Sommige gratis apps bieden in-app aankopen en abonnementen die u kunt kopen. Abonnementen en in-app aankopen geven u bijvoorbeeld toegang tot meer functies en materiaal. Meer informatie over in-app aankopen en abonnementen.

De apps vinden die u hebt gekocht

U vindt uw apps in uw appbibliotheek.

Als u de App Store niet kunt vinden

Als de App Store ontbreekt op uw apparaat, is ouderlijk toezicht mogelijk ingeschakeld. Pas de instellingen voor aankopen onder 'iTunes Store en App Store' aan en zorg ervoor dat u 'Sta toe' kiest voor 'Apps installeren'. De App Store moet nu weer op uw apparaat verschijnen.

Als u de App Store nog steeds niet kunt vinden, kunt u ernaar zoeken.

Als u een probleem ondervindt bij het downloaden van apps

Lees hier wat u kunt doenals u apps op uw iPhone of iPad niet kunt downloaden of bijwerken.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.