Als uw computer uw iPhone of iPad niet herkent

Als uw apparaat ingeschakeld is en aangesloten is op uw computer, verschijnt het als het goed is in de Finder of iTunes. Als u het apparaat niet ziet of als u een onbekende fout of de fout 0xE krijgt te zien, volgt u de onderstaande stappen.

Kijk in de Finder of in iTunes

Op een Mac met macOS Catalina of hoger zoekt u uw apparaat in de zijbalk van een venster in de Finder.*

Op een Mac met een eerdere versie van macOS zoekt u uw apparaat in iTunes.

Op een pc met iTunes voor Windows zoekt u uw apparaat in iTunes.

Lees hoe u een apparaat bekijkt in de Finder of iTunes

Werk de software op alle apparaten bij

Sluit het apparaat rechtstreeks op uw computer aan

Zorg dat uw apparaat ontgrendeld is en dat het beginscherm wordt weergegeven en sluit het apparaat vervolgens via een USB-kabel rechtstreeks aan op uw computer. Sluit het apparaat niet aan op een USB-hub, een beeldscherm of ander apparaat.

Als dat niet helpt, koppelt u uw apparaat en alle andere USB-apparaten en -accessoires los van uw computer. Sluit vervolgens alleen uw apparaat opnieuw aan.

Vertrouw uw computer als u daarom wordt gevraagd

Als u de waarschuwing 'Vertrouw je deze computer?' op uw apparaat ziet wanneer u het aansluit op uw computer, tikt u op 'Vertrouw'.

Over de waarschuwing 'Vertrouw je deze computer?’ op een iPhone, iPad of iPod touch

Sta het accessoire toe om verbinding te maken

Als u uw apparaat aansluit op een Mac-laptop met Apple silicon, vraagt uw Mac mogelijk of u dit accessoire wilt toestaan om verbinding te maken. Als dat zo is, staat u het toe om verbinding te maken.

Lees hoe u accessoires toestaat om verbinding te maken

Probeer een andere poort, kabel of computer

Het probleem kan te maken hebben met uw computer, de USB-poort of de USB-kabel die met uw apparaat is verbonden. Probeer indien mogelijk een andere computer, USB-poort of USB-kabel. Controleer ook of er vuil in de oplaadpoort onderaan uw iPhone of iPad aanwezig is.

Neem contact met ons op

Als uw computer uw iPhone of iPad nog altijd niet herkent, moet u contact opnemen met Apple Support.

* Deze functie is afhankelijk van een instelling: in de menubalk in de Finder kiest u 'Finder' > 'Instellingen' (of 'Voorkeuren'). Klik op 'Navigatiekolom' bovenaan het instellingenvenster en zorg dat 'Cd's, dvd's en iOS-apparaten' is geselecteerd. Als u geen navigatiekolom in de Finder-vensters ziet, kiest u 'Weergave' > 'Toon navigatiekolom' in de menubalk of drukt u op Control-Command-S.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.