Systeemvereisten voor de installatie van Windows via Boot Camp voor macOS

Lees hier meer over de vereisten voor de installatie van Microsoft Windows op uw Mac via Boot Camp.

Installeer Windows via Boot Camp voor macOS Mojave

In macOS Mojave kunt u Windows 10 installeren op ondersteunde Mac-modellen met behulp van de Boot Camp-assistent.

Lees hier meer over de vereisten voor de installatie van Windows 10 op uw Mac.

Installeer Windows met behulp van Boot Camp voor macOS High Sierra en ouder

In macOS High Sierra en ouder kunt u Windows 10, Windows 8.1, en Windows 7 installeren op ondersteunde Mac-modellen met behulp van de Boot Camp-assistent.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.