Als het Boot Camp-installatieprogramma niet wordt geopend nadat je Boot Camp-assistent hebt gebruikt

Als het Boot Camp-installatieprogramma niet automatisch wordt geopend nadat je de Mac voor het eerst hebt opgestart met Windows, voer je deze stappen uit.

Nadat je Windows op je Mac hebt geïnstalleerd via Boot Camp-assistent, hoort de Mac op te starten met Windows en hoort automatisch het Boot Camp-installatieprogramma te worden geopend met het venster 'Welkom bij het installatieprogramma van Boot Camp'. Onder bepaalde omstandigheden wordt het installatieprogramma mogelijk niet automatisch geopend. Voer deze stappen uit om het handmatig te openen en de installatieprocedure voor de Windows-ondersteuningssoftware (besturingsbestanden) af te ronden.

Open het installatieprogramma vanuit de map 'BootCamp'

Omdat er nog geen Windows-besturingsbestanden zijn geïnstalleerd, kun je het beste een muis en toetsenbord gebruiken die via USB (dus niet via Bluetooth) zijn aangesloten, totdat deze stappen zijn uitgevoerd.

1. Open in de Bestandsverkenner de partitie 'OSXRESERVED' (meestal is dit de D-schijf). Als deze partitie 'OSXRESERVED' er niet is, volg je desteps to download and install Windows support software instead of the steps in this article.

No alt supplied for Image
  2. Open de map 'BootCamp' en open het programma 'Setup'. Open alleen het programma 'Setup' dat zich in deze map bevindt, en niet een dat zich op een andere locatie bevindt.

No alt supplied for Image
  3. Klik op 'Ja' wanneer je wordt gevraagd of je wilt toestaan dat Boot Camp wijzigingen op je apparaat aanbrengt.

4. Klik op 'Herstellen' om de installatie te starten.

5. Nadat de installatie is voltooid, klik je op 'Voltooien' en vervolgens op 'Ja' wanneer je wordt gevraagd of je de Mac wilt herstarten.

* Je kunt de app 'Setup' ook openen door op een commandoregel de opdracht 'D:\BootCamp\setup.exe' te typen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.