Terugzetten vanaf een iTunes- of iCloud-reservekopie wanneer een nieuwere versie van iOS is vereist

Meer informatie over wat u moet doen als u een iCloud- of iTunes-reservekopie terugzet die een nieuwere versie van iOS vereist.

Als u een iCloud-reservekopie terugzet die een nieuwere versie van iOS vereist, vraagt Configuratie-assistent u mogelijk om uw software bij te werken. Als u ervoor kiest om de update te downloaden en installeren, werkt Configuratie-assistent uw software automatisch bij en zet dan uw reservekopie terug.

Als u een iTunes-reservekopie terugzet die een nieuwere versie van iOS vereist, ziet u mogelijk een fout dat uw iTunes-reservekopie niet kan worden hersteld omdat de software te oud is. Volg deze stappen om uw apparaat bij te werken en de reservekopie terug te zetten:

Het apparaat configureren, bijwerken en wissen

1. Tik op de iPhone in iTunes of in het configuratiescherm op 'Configureer als nieuw' en niet op 'Zet terug vanaf reservekopie'. Als u al op 'Zet terug vanaf reservekopie' hebt getikt, tikt u op 'Terug' om naar het configuratiescherm terug te gaan.
  2. Voer de resterende stappen uit. Voorlopig kunt u de stappen voor de Apple ID, Touch ID en toegangscode overslaan.
  3. Werk het apparaat bij naar de nieuwste iOS-versie wanneer de configuratie is voltooid.
  4. Wacht tot de update is voltooid en het apparaat opnieuw is opgestart.
  5. Wis het iOS-apparaat: tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Nadat het apparaat is gewist, wordt het opnieuw opgestart en ziet u het scherm Hallo in de configuratie-assistent.

Nu kunt u het apparaat opnieuw configureren en de reservekopie kiezen die u wilt terugzetten.