Terugzetten vanaf een iTunes- of iCloud-reservekopie wanneer een nieuwere versie van iOS is vereist

Meer informatie over wat u moet doen als u een iCloud- of iTunes-reservekopie terugzet die een nieuwere versie van iOS vereist.

Als u een iCloud-reservekopie terugzet die een nieuwere versie van iOS vereist, vraagt Configuratie-assistent u mogelijk om uw software bij te werken. Als u ervoor kiest om de update te downloaden en installeren, werkt Configuratie-assistent uw software automatisch bij en herstelt vervolgens uw reservekopie.

Als u een iTunes-reservekopie terugzet die een nieuwere versie van iOS vereist, ziet u mogelijk de foutmelding dat uw iTunes-reservekopie niet kan worden hersteld omdat de software te oud is. Volg deze stappen om uw apparaat bij te werken en de reservekopie terug te zetten:

Het apparaat configureren, bijwerken en wissen

1. Tik op de iPhone in iTunes of in het scherm 'Apps en gegevens' op 'Configureer als nieuw' en niet op 'Zet terug vanaf reservekopie'. Als u al op 'Zet terug vanaf reservekopie' hebt getikt, tikt u op 'Terug' om naar het configuratiescherm terug te gaan.
  2. Voer de resterende stappen uit. Voor nu kunt u de stappen voor de Apple ID, Touch ID en toegangscode overslaan.
  3. Werk het apparaat bij naar de nieuwste iOS-versie wanneer de configuratie is voltooid.
  4. Wacht tot de update is voltooid en het apparaat opnieuw is opgestart.
  5. Wis het iOS-apparaat: tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Nadat het apparaat is gewist, wordt het opnieuw opgestart en ziet u het scherm Hallo in de configuratie-assistent.

Nu kunt u het apparaat opnieuw configureren en de reservekopie kiezen die u wilt terugzetten.