Wanneer u geen reservekopie kunt maken van uw iOS- of iPadOS-apparaat op een computer of het niet kan terugzetten vanaf een reservekopie.

Lees wat u kunt doen als u geen reservekopie van uw iPhone, iPad of iPod touch kunt maken op een computer, of als u uw apparaat niet kunt terugzetten vanaf een reservekopie op de computer.

Probeer het na elke stap opnieuw

1. Zorg ervoor dat uw Mac of pc up-to-date is. Als u iTunes gebruikt, zorgt dan dat u de nieuwste versie van iTunes hebt.
  2. Sluit het apparaat met een USB-kabel aan op de computer en zoek dan het apparaat op de computer. Als uw apparaat niet verschijnt in de Finder of iTunes, leest u hier wat u kunt doen. Als u de toegangscode voor uw apparaat bent vergeten of als het apparaat is uitgeschakeld, leest u hier wat u kunt doen
  3. Start alle apparaten opnieuw op.
  4. Sla deze stap over als u een Mac gebruikt. Als u een Windows-pc gebruikt en iTunes niet reageert of de reservekopie niet wordt voltooid, moet u wellicht de beveiligingssoftware bijwerken, wijzigen, uitschakelen of verwijderen.
  5. Als u meerdere computers hebt, probeert u de reservekopie te maken op een andere Mac of pc. Of u gebruikt iCloud om een reservekopie te maken van uw apparaat en om de iCloud-reservekopie terug te zetten.
  6. Als u een waarschuwing ziet dat er een fout is opgetreden, dat de reservekopie beschadigd of incompatibel is, of dat er onvoldoende schijfruimte is, zoekt u het foutbericht hieronder op om te zien wat u moet doen.
  7. Contact opnemen met Apple Support.

Als u een waarschuwing ziet dat er een fout is opgetreden

Als u een bericht krijgt dat de computer geen reservekopie kan maken van uw apparaat omdat er een fout is opgetreden, controleert u of u de nieuwste versie van iOS of iPadOS hebtNeem contact op met Apple Support als u meer hulp nodig hebt.

Als u een waarschuwing ziet dat er onvoldoende schijfruimte is

Als u een bericht krijgt dat er onvoldoende schijfruimte is wanneer u probeert een reservekopie te maken van uw apparaat, maakt u ruimte vrij op de Mac of pc. Als u nog steeds een schijfruimtefout ziet nadat u voldoende ruimte hebt vrijgemaakt, neemt u contact op met Apple Support.

Als u een waarschuwing ziet dat de reservekopie beschadigd of incompatibel is

Als uw iOS- of iPadOS-apparaat niet kan herstellen vanaf een reservekopie omdat de reservekopie beschadigd of niet compatibel is, zorg er dan voor dat uw computer is bijgewerkt. Als u een foutmelding krijgt dat uw iOS- of iPadOS-software te oud is, leest u hier hoe u uw apparaat bijwerkt om de reservekopie terug te kunnen zetten. Als u de reservekopie nog steeds niet kunt terugzetten, is deze reservekopie mogelijk onbruikbaar. Probeer het met een andere reservekopie of een iCloud-reservekopie, of neem contact op met Apple Support voor meer hulp.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.