Apple software voor Microsoft Windows bijwerken

Met behulp van de Microsoft Store en Apple Software Update kun je ervoor zorgen dat Apple software voor Microsoft Windows up-to-date is op je pc.

Controleren op updates in de Microsoft Store

Gebruik de Microsoft Store in Windows om de nieuwste versie te downloaden van apps die Apple aanbiedt voor Windows, inclusief iCloud, Apple Music, Apple TV, Apple Devices en iTunes. De Microsoft Store houdt de software vervolgens automatisch up-to-date, of je kunt deze openen en handmatig controleren op updates.

Controleren op updates in Apple Software Update

Als je bepaalde oudere Apple apps voor Windows hebt geïnstalleerd, of Boot Camp hebt gebruikt om Windows op een Mac te installeren, heb je ook Apple Software Update. Gebruik het zoekvak in de taakbalk van Windows om het programma te vinden. Apple Software Update controleert standaard één keer per week op updates en wanneer je het programma opent.

• Als je Windows 10 of nieuwer gebruikt op een pc, gebruik je de Microsoft Store om de nieuwste Apple apps voor Windows te downloaden. Je hebt Apple Software Update dan niet meer nodig.

• Als je Windows 10 of nieuwer gebruikt op een Mac, gebruik je de Microsoft Store om de nieuwste Apple apps voor Windows te downloaden. Daarna kun je zowel de Microsoft Store als Apple Software Update gebruiken om al je Apple software voor Windows up-to-date te houden.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.