Een verbonden apparaat zoeken en bekijken op een computer

Nadat u een iPhone, iPad, iPod of Apple TV met een computer verbindt, kunt u het apparaat op verschillende locaties in de Finder of iTunes bekijken en de instellingen ervan openen.

Een apparaat bekijken in een Finder-venster

Vanaf macOS Catalina verschijnen uw apparaten in de navigatiekolom van de Finder-vensters. Klik op het apparaat om het te selecteren.

iTunes 12

U geeft het apparaat weer door in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster te klikken op het symbool van het apparaat.

Als u meerdere apparaten op de computer hebt aangesloten, klikt u op het apparaatsymbool en kiest u het gewenste apparaat in het menu.

iTunes 11

U geeft het apparaat weer door in de rechterbovenhoek van het iTunes-venster te klikken op de knop met de naam van het apparaat. Als u de iTunes Store hebt geopend, klikt u eerst op de knop 'Bibliotheek' in de rechterbovenhoek. Als u het apparaat niet ziet, selecteert u 'Weergave' > 'Verberg navigatiekolom'.

Als u meerdere apparaten op de computer hebt aangesloten, klikt u op de knop 'Apparaten' en kiest u het gewenste apparaat in het menu.

iTunes 10 en lager

Bekijk uw apparaat in de navigatiekolom van iTunes.

Krijg hulp

Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes hebt.

Lees wat u moet doen als u uw apparaat niet ziet staan op uw computer.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.