Een aangesloten apparaat in iTunes zoeken en weergeven

Wanneer u een iPhone, iPad, iPod of Apple TV op de computer hebt aangesloten, kunt u het apparaat in iTunes zien en de instellingen ervan bekijken. De precieze locatie van deze weergaven hangt af van de gebruikte iTunes-versie.

Sluit de iPhone, iPad, iPod of Apple TV aan op de computer met de meegeleverde USB-kabel of via wifi. Selecteer de iTunes-versie die u gebruikt om te zien waar het symbool van het apparaat zich bevindt.

iTunes 12

U geeft het apparaat weer door in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster te klikken op het symbool van het apparaat.

Als u meerdere apparaten op de computer hebt aangesloten, klikt u op het apparaatsymbool en kiest u het gewenste apparaat in het menu.

iTunes 11

U geeft het apparaat weer door in de rechterbovenhoek van het iTunes-venster te klikken op de knop met de naam van het apparaat. Als u de iTunes Store hebt geopend, klikt u eerst op de knop 'Bibliotheek' in de rechterbovenhoek. Als u het apparaat niet ziet, selecteert u 'Weergave' > 'Verberg navigatiekolom'.

Als u meerdere apparaten op de computer hebt aangesloten, klikt u op de knop 'Apparaten' en kiest u het gewenste apparaat in het menu.

iTunes 10 en lager

Bekijk uw apparaat in de navigatiekolom van iTunes.

Hulp krijgen

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.