Als u een waarschuwingssymbool op uw Apple TV ziet

Lees hier wat u moet doen als een Apple TV niet opstart na het bijwerken van de software.

Als tijdens het bijwerken van de software van een Apple TV een probleem optreedt, trekt u de stekker van de Apple TV uit het stopcontact, sluit u de stekker opnieuw aan en probeert u de software opnieuw bij te werken. Als u nog steeds hulp nodig hebt, bepaalt u eerst welk Apple TV-model u hebt en voert u vervolgens de onderstaande stappen uit voor uw Apple TV.

Als u een Apple TV 4K hebt

Als u tijdens het bijwerken van de software van uw Apple TV een waarschuwingssymbool  of een zwart scherm op uw tv en een knipperend indicatielampje aan de voorkant van uw Apple TV ziet, neemt u contact op met Apple Support

Als u een Apple TV HD of ouder hebt

Als u tijdens het bijwerken van de software een waarschuwingssymbool  of een zwart scherm op uw tv en een knipperend indicatielampje op uw Apple TV ziet, kunt u de Apple TV herstellen.

Dit hebt u nodig

• Een Mac of een pc met iTunes
  • Een snelle internetverbinding
  • Een USB-C-kabel voor de Apple TV HD of een Micro-USB-kabel voor de Apple TV (3e generatie)

Als u niet alle benodigdheden hebt om verbinding te maken, maakt u een afspraak bij de Genius Bar of neemt u contact op met een erkende Apple serviceprovider.

Een Apple TV herstellen

1. Koppel de HDMI-kabel en het netsnoer los van de Apple TV.
  2. Sluit een USB-C-kabel aan op de achterkant van de Apple TV HD. Gebruik voor Apple TV (3e generatie) een Micro-USB-kabel. Gebruik de juiste kabel voor het model van uw Apple TV en steek nooit een Lightning-naar-USB-kabel in de Apple TV.
  3. Sluit het andere uiteinde van de USB-C- of Micro-USB-kabel aan op een USB-poort van de computer.
  4. Sluit het netsnoer aan als u een Apple TV (HD of 3e generatie) gebruikt.
  5. Als u een Mac gebruikt, opent u een Finder-venster. Als u een pc gebruikt, opent u de nieuwste versie van iTunes.
  6. Selecteer uw apparaat wanneer het op uw computer verschijnt.
  7. Klik op 'Herstel Apple TV'. Koppel tijdens het herstel geen kabels los. De duur van het herstel van de Apple TV hangt af van de snelheid van de internetverbinding.
  8. Koppel de USB-C- of Micro-USB-kabel en het netsnoer (indien aangesloten) los wanneer de Apple TV is hersteld. Sluit daarna de HDMI-kabel en het netsnoer opnieuw aan op de Apple TV.

Meer informatie

Als de Apple TV niet verschijnt in iTunes of als u herstelfout 1603 of 1611 ziet, zorgt u ervoor dat u een USB-C- of Micro-USB-kabel gebruikt die gegevensoverdracht ondersteunt. Bepaalde kabels die bij andere producten of accessoires worden meegeleverd, kunnen mogelijk alleen die producten opladen (en niet worden gebruikt voor gegevensoverdracht). Of ze werken mogelijk alleen met het product waarmee ze zijn verkocht.

Als u de Apple TV niet kunt herstellen, brengt u de Apple TV naar een Apple Store of erkende Apple serviceprovider voor meer hulp.