Over de OS X Server v3.1-update

Lees meer over de wijzigingen van de OS X Server v3.1-update.

Deze software werkt OS X Server v3.0, v3.0.1, v3.0.2 en v3.0.3 bij naar v3.1 en vereist OS X Mavericks v10.9.2 of hoger.

Hoe installeren

OS X Server v3.1 is beschikbaar in de Mac App Store. Als u OS X Server (Mavericks) hebt geïnstalleerd, verschijnt deze informatie in het paneel Updates. Klik op de knop Update om deze update te installeren. Om te voorkomen dat voorzieningen worden onderbroken, worden Server-updates niet automatisch geïnstalleerd (zelfs niet als u ervoor hebt gekozen om andere updates van de Mac App Store automatisch te installeren).

Tijdens de installatie ziet u mogelijk het bericht ‘Het programma Server is vervangen’. Dit is normaal bij de update. Alle instellingen en gegevens van Server worden tijdens de update behouden.

Na de installatie opent u het programma Server om de configuratie van alle eerder geconfigureerde voorzieningen te voltooien.

Aangebrachte wijzigingen

Server v3.1 verbetert de algemene stabiliteit van OS X Server en levert de volgende specifieke verbeteringen.

Profielbeheer

• Ondersteuning voor het apparaatinschrijvingsprogramma
  • Beheer van het activeringsslot op apparaten met iOS 7.1 onder supervisie
  • Beheer van de instellingen voor lettertypen, AirPrint, Wi-Fi-hotspot 2.0 en bureaubladafbeelding
  • Verbeterde schaalbaarheid bij de synchronisatie van grote adreslijsten
  • Verbeterde bevoegdheden voor toegang tot het portaal Mijn apparaat en voor de apparaatinschrijving
  • Gebruikersprofielen voor Active Directory-accounts op computers met OS X v10.9.2
  • Ondersteuning voor het uploaden van een inlogscript
  • Verbeterde tolerantie als een externe adreslijstserver onbeschikbaar wordt

Extra voorzieningen

• De cachevoorziening geeft nu aan of bepaald materiaal niet in de cache kan worden bewaard in uw land
  • Verhelpt een probleem met de Mail-voorziening waardoor deze als actief wordt weergegeven wanneer dit niet het geval is
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij het wijzigen van agenda-activiteiten met veel uitgenodigden