Apple apps downloaden op uw iPhone, iPad, iPod touch en Mac

U kunt Pages, Numbers, Keynote, Garageband en iMovie downloaden uit de App Store.

Als u recentelijk een nieuwe Mac of een iPhone, iPad of iPod touch met 32 GB en iOS 10 of hoger hebt gekocht, dan zijn deze Apple apps misschien al geïnstalleerd op het apparaat. Als dit niet het geval is, of als u de apps eerder hebt verwijderd, volgt u deze stappen om de apps te downloaden uit de App Store.

Als u een Apple app voor de eerste keer opent of installeert, wordt u misschien gevraagd om in te loggen met een Apple ID. Uw Apple ID is de account waarmee u toegang hebt tot alle Apple voorzieningen. Als u andere Apple voorzieningen zoals iCloud of Mac App Store gebruikt, moet u inloggen bij de App Store met dezelfde Apple ID. Als u geen Apple ID hebt, kunt u er een aanmaken.

Als u alle door Apple gemaakte apps wilt zien, tikt of klikt u op deze koppeling. Als de app die u zoekt, er niet bij staat, kunt u zoeken in de App Store.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de App Store.
  2. Tik onder in het scherm op 'Zoek'.
  3. Zoek op 'Apple' en tik op de koppeling 'Ontwikkelaar'.
  4. Tik op 'Download' naast de app die u wilt downloaden en tik vervolgens op 'Installeer'.
  5. Voer uw wachtwoord in als u hierom wordt gevraagd. U kunt ook Touch ID gebruiken voor de aankoop van apps.

Op een Mac

1. Open de App Store. Zorg dat u de nieuwste versie van macOS gebruikt.
  2. Klik boven in het venster op 'Uitgelicht'.
  3. Klik onder 'Direct naar' op 'Apps van Apple'.
  4. Zoek de app die u wilt downloaden en klik op 'Download' of 'Accepteer' en klik vervolgens op 'Installeer app'.
  5. Voer uw wachtwoord in als u hierom wordt gevraagd. U kunt ook Touch ID gebruiken voor de aankoop van apps.