Een Apple toetsenbord in Windows met Boot Camp gebruiken

Als je Boot Camp hebt gebruikt om Microsoft Windows op je Mac te installeren, kun je het toetsenbord dat je gebruikt voor macOS, ook voor Windows gebruiken.

Mac-equivalenten van Windows-toetsen

Windows-logo: druk op Command (⌘).

boot-camp-mac-keyboard-mapping-command-windows

Backspace of Delete: druk op Delete.

boot-camp-mac-keyboard-mapping-delete-backspace

Enter of ⏎: druk op Return.

boot-camp-mac-keyboard-mapping-return-enter

Alt (links): druk op Option (⌥).

boot-camp-mac-keyboard-mapping-option-alt

Alt GR (rechts): druk op Option + Control.

boot-camp-mac-keyboard-mapping-option-control-alt-gr-right-alt

Apps: deze toets is niet beschikbaar op Apple toetsenborden.

boot-camp-mac-keyboard-mapping-applications-menu

Het schermtoetsenbord gebruiken voor andere functies

Als de volgende toetsen niet aanwezig zijn op je Apple toetsenbord, kun je ze in Windows nabootsen met behulp van het schermtoetsenbord.

• Pause/Break

• Insert

• Voorwaarts wissen

• Woning

• Beëindigen

• Page Up

• Page Down

• Num Lock

• Scroll Lock

Knipprogramma gebruiken voor 'Print Screen'

Om de functies 'Print Screen' en 'Print Active Window' na te bootsen in Windows, gebruik je de Windows-tool Knipprogramma.

Als je toetsenbord niet werkt zoals verwacht in Windows

Als je Apple toetsenbord werkt zoals verwacht in macOS maar niet in Windows, kun je deze oplossingen proberen:

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.