Contact opnemen met een andere leverancier

Als u hulp nodig hebt bij een product dat niet door Apple is gemaakt (een product van derden), kunt u zich het beste wenden tot de maker van dat product, dat wil zeggen, de leverancier of ontwikkelaar.

De contactgegevens van de leverancier zoeken

Voor contactgegevens van de leverancier of ontwikkelaar van een product gaat u naar de desbetreffende website of zoekt u op het internet naar de naam van de leverancier of de productnaam.

Als u niet zeker weet wie het product heeft gemaakt:

• Als het een app is die u kunt vinden in de App Store, ziet u in de App Store wie het heeft gemaakt en waar u support kunt krijgen. U kunt de app ook openen en in de menu's en instellingen zoeken naar contactgegevens. Als de app op uw Mac is geïnstalleerd, kunt u deze selecteren in de Finder en vervolgens op Command-I drukken om een infovenster te openen waarin mogelijk ook wordt weergegeven wie de app heeft gemaakt.

• Als het een accessoire of ander apparaat is, kunt u bij de winkel waar u het product hebt gekocht navragen wie het heeft gemaakt.

Meer producten van derden zoeken

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.