De fabrieksinstellingen herstellen op uw iPhone, iPad of iPod touch

Lees hier hoe u veilig informatie van uw iPhone, iPad of iPod touch wist en de fabrieksinstellingen van uw apparaat herstelt.

Als u ook uw Apple Watch veilig moet wissen, kunt u deze stappen volgen om de koppeling tussen uw apparaten op te heffen.

Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet over of stel [apparaat] opnieuw in'.

Tik vervolgens op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Alle inhoud en instellingen van uw iPhone wissen

Voer het wachtwoord van uw Apple ID of uw toegangscode in als u hierom wordt gevraagd.

Bevestig dan dat u uw apparaat wilt wissen. Toegangscode of Apple ID-wachtwoord vergeten?

Wacht tot uw apparaat is gewist

Afhankelijk van het apparaat kan het wissen van alle gegevens enkele minuten duren.

Als u uw iPhone, iPad of iPod touch niet kunt wissen

Neem contact op met Apple Support als u nog steeds hulp nodig hebt.