Uw iPhone, iPad of iPod touch wissen

Leer hoe u informatie wist van uw iPhone, iPad of iPod touch en uw apparaat herstelt naar de fabrieksinstellingen.

Als u ook uw Apple Watch moet wissen, kunt u deze stappen gebruiken om uw apparaten los te koppelen.

Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in'

Tik vervolgens op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Alle inhoud en instellingen wissen van uw iPhone

Voer uw toegangscode of wachtwoord van uw Apple ID in als u hierom wordt gevraagd.

Bevestig dan dat u uw apparaat wilt wissen. Toegangscode of Apple ID vergeten?

Wacht tot uw apparaat is gewist

Afhankelijk van het apparaat kan het wissen van alle gegevens enkele minuten duren.

Als u uw apparaat niet kunt wissen

Neem contact op met Apple Support als u nog steeds hulp nodig hebt.