De eSIM op uw iPhone wissen

Lees hier hoe u indien nodig uw eSIM wist.

Het kan nodig zijn uw eSIM te wissen als:

• U het telefoonnummer van de eSIM hebt overgezet naar een andere iPhone

• U uw apparaat wilt verkopen, inruilen of weggeven

Wis uw eSIM niet als probleemoplossingsstap, tenzij uw aanbieder daarvoor instructies geeft.

Als u uw eSIM wist, moet u contact opnemen met uw aanbieder voor een nieuwe. Vervolgens configureert u uw nieuwe eSIM.

Uw eSIM wissen:

1. Ga naar 'Instellingen'.

2. Tik op 'Mobiel netwerk' of 'Mobiele data'.

3. Tik op het abonnement dat u wilt wissen.

4. Tik op 'Verwijder eSIM'.

Als u alle inhoud en instellingen wist van uw iPhone, kunt u ervoor kiezen uw eSIM ook te wissen, of u kunt deze behouden.

Als u uw mobiele abonnement wilt opzeggen, moet u hiervoor nog steeds contact opnemen met uw aanbieder.