Uw iPhone, iPad of iPod synchroniseren met uw computer

Lees hier hoe u muziek, films en meer synchroniseert met uw Mac of pc.

Voordat u materiaal gaat synchroniseren, zou u ook eens kunnen kijken of u niet beter iCloud, Apple Music of vergelijkbare voorzieningen kunt gebruiken om materiaal van uw Mac of pc in de cloud te bewaren. Op die manier hebt u toegang tot uw muziek, foto's en meer op uw iOS-apparaten wanneer u niet in de buurt van uw computer bent. Meer informatie over Apple Music of iCloud-foto's gebruiken in plaats van uw computer.

Als u macOS Catalina gebruikt

Als u macOS Mojave (of lager) of een pc gebruikt

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.