Uw iPhone, iPad of iPod synchroniseren met uw computer

Meer informatie over hoe u muziek, films en meer synchroniseert met uw Mac of pc.

Als u macOS Catalina gebruikt, synchroniseert u uw materiaal met de Finder met uw iOS- of iPadOS-apparaat. Als u macOS Mojave of ouder gebruikt of als u een Windows-computer gebruikt, maak dan gebruik van iTunes. Voordat u uw computer gebruikt om materiaal naar uw iOS- of iPadOS-apparaat te synchroniseren, kunt u overwegen iCloud, Apple Music of vergelijkbare voorzieningen te gebruiken om materiaal van uw Mac of pc in de cloud te bewaren. Op die manier hebt u toegang tot uw muziek, foto's en meer op uw iOS-apparaten wanneer u niet in de buurt van uw computer bent. Meer informatie over Apple Music of iCloud-foto's gebruiken in plaats van uw computer.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.