Over compatibiliteit van QuickTime 7

QuickTime 7, QuickTime 7 Pro en QuickTime Player 7 worden niet meer door Apple ondersteund.

macOS Mojave is de laatste versie van macOS die compatibel is met verouderde QuickTime-software, waaronder QuickTime Player 7 en apps die het QuickTime 7-framework gebruiken. Als u een media-app van een andere maker hebt die niet meer werkt met hogere versies van macOS, informeer dan bij de ontwikkelaar van de app of er een bijgewerkte versie van de app is.

Voor algemene mediabewerkingen, zoals het afspelen en inspecteren van media en eenvoudige bewerkingen, raadt Apple u aan om de nieuwste versie van QuickTime Player (versie 10) te gebruiken. Deze wordt bij macOS meegeleverd.

Microsoft Windows-versies die vanaf 2009 zijn geïntroduceerd, ondersteunen belangrijke mediastructuren zoals H.264 en AAC, die eerder alleen met QuickTime 7 voor Windows konden worden gebruikt. Als u QuickTime 7 niet langer op uw pc nodig hebt, leest u hier hoe u QuickTime 7 voor Windows kunt verwijderen.

Als u QuickTime Player 7 nog gebruikt en hulp nodig hebt, vindt u documentatie in het Help-menu van QuickTime Player 7. Mogelijk vindt u ook antwoorden van andere Apple gebruikers in de Apple Support-gemeenschappen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.