Batterijpercentage op een iPhone of iPad weergeven

U kunt het batterijpercentage in de statusbalk van een iPhone of iPad of in het bedieningspaneel weergeven.

bedieningspaneel

Op iPhone X en hoger kunt u het batterijpercentage zien in het bedieningspaneel. Veeg gewoon omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm.

Op iPhone 8 en eerder kunt u het batterijpercentage zien in de statusbalk. Ga naar 'Instellingen' > 'Batterij' en schakel 'Batterijpercentage' in. Wanneer de energiebesparingsmodus is ingeschakeld, wordt het batterijpercentage altijd weergegeven in de statusbalk. Batterijpercentage is niet beschikbaar op iPod touch.

Lees hoe u de batterij van een iPhone, iPad of iPod touch oplaadt.