Als je iPad niet oplaadt

Lees hier wat je moet doen als de batterij in je iPad niet of langzaam oplaadt.

Tijdens het opladen van de iPad zie je een bliksemschicht op het batterijsymboolGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding in de statusbalk of een groot batterijsymbool op het toegangsscherm.

No alt supplied for Image

Als je de oplaadsymbolen niet ziet, volg je deze stappen.

Zorg er ten eerste voor dat je de juiste accessoires gebruikt

Sluit je iPad aan op een USB-oplaadkabel (bij voorkeur de kabel die bij je iPad is geleverd). Sluit vervolgens de kabel aan op een van deze voedingsbronnen:

• Een USB-lichtnetadapter die is aangesloten op een werkend stopcontact. Je kunt het beste de USB-lichtnetadapter gebruiken die bij je iPad is meegeleverd. Lees meer over Apple USB-lichtnetadapters.

• Een USB-poort die USB 2 of nieuwer ondersteunt op een computer die is ingeschakeld en niet in de slaapmodus staat.

• Een USB-hub met voeding, een dockingstation of een ander door Apple gecertificeerd accessoire.

Probeer deze tips als je iPad nog steeds niet oplaadt

• Gebruik een andere lichtnetadapter of een andere oplaadkabel. Als je die niet hebt, neem je contact op met Apple Support.

• Controleer of je iPad niet te warm of te koud is. Lees meer over hoe je de bedrijfstemperatuur van je iPad op een aanvaardbaar niveau houdt.

• Herstart de iPad geforceerd:

• iPad zonder thuisknop: druk kort op de volumeknop die zich het dichtst bij de bovenste knop bevindt. Druk kort op de volumeknop die zich het verst van de bovenste knop bevindt. Houd de bovenste knop ingedrukt totdat de iPad herstart.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding
    • iPad met thuisknop: houd de zijknop (of de bovenste knop) en de thuisknop ingedrukt tot je het Apple logo ziet.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Lees wat je moet doen als je je iPad niet kunt inschakelen.