Jaarabonnementen voor iCloud-opslag

Met een jaarabonnement voor iCloud-opslag kunt u op elk gewenst moment overschakelen op onze maandabonnementen vanaf een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Windows-pc.

Op 16 september 2015 hebben we maandelijkse abonnementsvormen en -prijzen voor opslag geïntroduceerd. Dankzij deze maandabonnementen kunt u uw opslag vergroten of abonnementskosten verlagen.

Wanneer u een maandabonnement voor iCloud-opslag selecteert, wordt het huidige jaarabonnement geannuleerd en naar rato terugbetaald. Hierna worden de kosten van het nieuwe maandabonnement in rekening gebracht. De upgrade van het abonnement vindt onmiddellijk plaats en de datum van de nieuwe maandelijkse betaling wordt aangepast aan de ingangsdatum van het nieuwe abonnement. Het opslagabonnement wordt maandelijks gefactureerd, tenzij u het annuleert door een downgrade van het opslagabonnement uit te voeren.

Als u niet overgaat op een maandabonnement, wordt uw jaarabonnement telkens verlengd op de datum van de oorspronkelijke aankoop. Ontdek hoe u kunt zien welk iCloud-opslagabonnement u momenteel hebt.

Huidige maandabonnementen voor iCloud-opslag

Dit zijn de prijzen van maandabonnementen per hoeveelheid opslagruimte voor de Verenigde Staten (in USD).

• 5 GB: gratis
  • 50 GB: $ 0,99
  • 200 GB: $ 2,99
  • 2 TB: $ 9,99

Lees meer over abonnementsprijzen voor opslag in iCloud voor andere landen en regio's.

Hoe wijzig ik mijn abonnement?

U kunt deze stappen uitvoeren om op elk gewenst moment naar een maandelijks opslagabonnement over te schakelen op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc. Nadat u het abonnement hebt gewijzigd, is het jaarabonnement niet meer beschikbaar.

Als u een terugbetaling wilt aanvragen, neemt u contact op met Apple Support binnen vijftien dagen na de upgrade. Gedeeltelijke terugbetalingen zijn beschikbaar indien dit door de wet is vereist.

Hoe weet ik welk abonnement ik heb?

U kunt de totale opslag zien op de iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc:

• Tik op een iPhone, iPad of iPod touch op 'Instellingen' > [uw naam] > 'iCloud'. Tik op 'Instellingen' > 'iCloud' > 'Opslag' > 'Beheer opslag' als u iOS 10.2 of lager gebruikt.
  • Kies op een Mac het Apple menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'iCloud' > 'Beheer'.
  • Open iCloud voor Windows op een pc en klik op 'Opslag' > 'Koop meer opslag'.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.