Meer iCloud-opslag kopen

U krijgt automatisch 5 GB gratis iCloud-opslag voor foto's, video's, bestanden en meer. Als u meer iCloud-opslag nodig hebt, kunt u de upgrade uitvoeren op een van uw apparaten.

Zo werkt het

Kies voor een totale opslag van 50 GB, 200 GB of 2 TB. U kunt de abonnementen van 200 GB en 2 TB zelfs delen met uw gezin. De upgrade van uw opslag wordt onmiddellijk uitgevoerd en de datum van de maandelijkse betaling hangt af van de aankoopdatum van het abonnement. Als u de upgrade van het ene betalende abonnement naar het andere uitvoert, annuleren we het bestaande abonnement en brengen we de tijdsevenredige kosten* van het nieuwe, grotere abonnement in rekening.

Uw opslagabonnement wordt maandelijks in rekening gebracht tenzij u een downgrade van het abonnement uitvoert. U krijgt elke maand een e-mail om u te herinneren aan uw volgende betaling.

Lees meer over iCloud-opslagabonnementen en de prijzen ervan in uw regio.

De upgrade van iCloud-opslag op eender welk apparaat uitvoeren

Of u nu een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc gebruikt, een upgrade van iCloud-opslag uitvoeren is heel eenvoudig. Kies uw apparaat hieronder en voer de upgrade in enkele stappen snel uit.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Beheer opslag' of 'iCloud-opslag'. Ga naar 'Instellingen' > 'iCloud' > 'Opslag' als u iOS 10.2 of lager gebruikt.
  2. Tik op 'Koop meer opslag' of 'Wijzig opslagabonnement'.
  3. Kies een abonnement.
  4. Tik op 'Koop' en volg de instructies op het scherm.

Op een Mac

1. Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'iCloud'.
  2. Klik rechtsonder op 'Beheer'.
  3. Klik op 'Wijzig opslagabonnement' of 'Koop meer opslag'.
  4. Kies een abonnement.
  5. Klik op 'Volgende' en voer het wachtwoord van uw Apple ID in.

Op een Windows-pc

1. Open iCloud voor Windows.
  2. Klik op 'Opslagruimte'.
  3. Klik op 'Wijzig opslagabonnement'.
  4. Kies een abonnement en klik op 'Volgende'.
  5. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in en klik op 'Koop'.

Meer informatie

* We brengen u de kosten van het hogere abonnement, verminderd met de tijdsevenredige kosten van het vorige abonnement, in rekening.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.