Een upgrade van een iCloud-opslagabonnement uitvoeren

U krijgt automatisch 5 GB gratis iCloud-opslag voor foto's, video's, bestanden enzovoort.  Als u meer iCloud-opslag nodig hebt, kunt u upgraden vanaf een van uw apparaten.

Zo werkt het

U kunt kiezen tussen 50 GB, 200 GB of 2 TB opslag. De abonnementen van 200 GB en 2 TB kunt u delen met uw gezin. De upgrade van uw opslagruimte wordt onmiddellijk uitgevoerd en de datum van de maandelijkse betaling hangt af van de aankoopdatum van het abonnement. Als u een upgrade uitvoert van een betaald abonnement naar een ander betaald abonnement, annuleren we het bestaande abonnement en brengen we de tijdsevenredige kosten* van het nieuwe, uitgebreidere abonnement in rekening.

Uw opslagabonnement wordt maandelijks gefactureerd, tenzij u een downgrade van het abonnement uitvoert of het abonnement annuleert. U krijgt elke maand een e-mail om u te herinneren aan uw volgende betaling.

Lees meer over iCloud-opslagabonnementen en de prijzen ervan in uw regio.

Apple One

Als u Apple One gebruikt, kunt u kiezen voor een abonnement met 50 GB, 200 GB of 2 TB iCloud-opslag. Als u meer iCloud-opslag nodig hebt, kunt u meer kopen tot maximaal 4 TB in totaal.

Lees meer over iCloud-opslag en Apple One

Uw iCloud-opslag upgraden kan op ieder gewenst apparaat

Of u nu een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc gebruikt, een upgrade van uw iCloud-opslag uitvoeren is heel eenvoudig. Kies uw apparaat hieronder en koop in enkele eenvoudige stappen meer opslag.

Upgraden op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Beheer opslag' of 'iCloud-opslag'.
  2. Tik op 'Koop meer opslag' of 'Wijzig opslagabonnement'.
  3. Kies een abonnement.
  4. Tik op 'Koop' en volg de instructies op het scherm.

Als u uw iPhone, iPad of iPod touch gebruikt met iOS 14 of iPadOS 14 of nieuwer, kunt u hier tikken om uw iCloud-opslag te upgraden

Upgraden op een Mac

1. Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Apple ID'. Als u macOS Mojave of lager gebruikt, hoeft u niet op 'Apple ID' te klikken.
  2. Klik op 'iCloud'.
  3. Klik rechtsonder op 'Beheer'.
  4. Klik op 'Wijzig opslagabonnement' of 'Koop meer opslag' en kies een abonnement.
  5. Klik op 'Volgende' en voer het wachtwoord van uw Apple ID in.

Upgraden op een Windows-pc

1. Open iCloud voor Windows.
  2. Klik op 'Opslagruimte'.
  3. Klik op 'Wijzig opslagabonnement'.
  4. Kies een abonnement en klik op 'Volgende'.
  5. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in en klik op 'Koop'.

Meer informatie

* We brengen u de kosten in rekening van het hogere abonnement, verminderd met de tijdsevenredige kosten van het vorige abonnement.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.