Xsan-versies die zijn meegeleverd bij macOS of die vereist zijn voor macOS

Lees hier welke versies van Xsan compatibel zijn met macOS.

Xsan-versies die zijn meegeleverd bij macOS

Xsan-versie macOS-versie
Xsan 5.0.1 macOS High Sierra of hoger
Xsan 5 macOS Sierra
Xsan 4.1 OS X El Capitan
Xsan 4 OS X Yosemite
Xsan 3.1 OS X Mavericks
Xsan 3.0 OS X Mountain Lion
Xsan 2.3 OS X Lion

Xsan 2.3 en hoger zijn niet beschikbaar als updates voor lagere versies van macOS.

De versies van Xsan en macOS die worden uitgevoerd op MDC's moeten altijd overeenkomen met of nieuwer zijn dan de versies die op de Xsan-clients worden uitgevoerd. Meer informatie over de compatibiliteit tussen Xsan-MDC's en -clients in een SAN.