Je Beats Solo Buds configureren en gebruiken

Met je Beats Solo Buds kun je naar muziek luisteren, telefoneren, Siri gebruiken en nog meer.

Je Beats Solo Buds koppelen

Lees hier hoe je je Beats Solo Buds koppelt met je apparaat.

Koppelen met je iPhone of iPad

1. Schakel Bluetooth in op je iPhone of iPad.

2. Leg de Beats Solo Buds-oortjes in de case.

3. Laat het deksel van de case open en houd je Beats Solo Buds naast je ontgrendelde iPhone of iPad.

4. Volg de instructies op het scherm. Als je geen instructies ziet, volg je de stappen om Beats Solo Buds met een ander apparaat te koppelen.

Koppelen met een Android-apparaat

Koppel je Beats Solo Buds met de Beats-app voor Android.

Koppelen met een Mac of een ander apparaat dat Bluetooth gebruikt

1. Schakel Bluetooth in op je Mac of andere apparaat.

2. Leg de Beats Solo Buds-oortjes in de case.

3. Laat het deksel van de case open en houd je Beats Solo Buds naast je Mac of andere apparaat.

4. Houd de b-knop op een van de oortjes ingedrukt totdat je drie keer een geluidssignaal hoort.

5. Open het Bluetooth-menu op je Mac of het andere apparaat. Op de Mac ga je bijvoorbeeld naar het Apple-menu  > 'Systeeminstellingen' en klik je op 'Bluetooth'.

6. Tik of klik in de lijst met gevonden Bluetooth-apparaten op je Beats Solo Buds.

Je Beats Solo Buds gebruiken

Muziek afspelen

Voor het bedienen van je muziek gebruik je de b-knop op een van de oortjes:

• Druk één keer op de b-knop om audio te pauzeren of af te spelen.

• Druk twee keer op de b-knop om een nummer over te slaan.

• Druk drie keer op de b-knop om naar het vorige nummer te luisteren.

Audiobediening Beats Solo Buds

Het volume wijzigen

Als je het volume wilt wijzigen, kun je "Siri" of "Hé, Siri" zeggen en dan zoiets als "Zet het volume lager". Je kunt ook de volumeschuifknop verslepen in de app waar je naar luistert, op het toegangsscherm of in het bedieningspaneel. En je kunt ook 'Huidige' openen op je Apple Watch en aan de Digital Crown draaien om het volume aan te passen.

Siri is mogelijk niet in alle talen of gebieden beschikbaar en de functies kunnen per gebied verschillen.

Oproepen beantwoorden

Je bedient telefoongesprekken met de b-knop op een van de oortjes:

• Druk eenmaal om een oproep te beantwoorden.

• Druk een- of tweemaal om een gesprek te beëindigen, afhankelijk van je instellingen.

• Druk een- of tweemaal om de microfoon uit of in te schakelen, afhankelijk van je instellingen.

• Druk eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer twee gesprekken actief zijn, kun je op deze manier schakelen tussen de gesprekken.

• Druk tweemaal om een inkomend gesprek te weigeren.

Bediening telefoongesprekken Beats Solo Buds

Om de instellingen te wijzigen op een iPhone of iPad, ga je naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en tik je op je oortjes.

Vraag het aan Siri

Als je Siri al op je iPhone hebt geconfigureerd, is Siri klaar voor gebruik met je Beats Solo Buds. Als je Siri nog niet hebt geconfigureerd, word je door de configuratie geleid.

Als je Siri wilt activeren, kun je "Hé, Siri" zeggen of de b-knop op een van de oortjes ingedrukt houden. Wanneer je een geluid hoort, zeg je wat je nodig hebt. Meer informatie over wat je kunt doen als Siri niet werkt.

Siri is mogelijk niet in alle talen of gebieden beschikbaar en de functies kunnen per gebied verschillen.

Je Beats Solo Buds opladen

Je hebt per oortje tot 18 uur afspeeltijd.1 Met Fast Fuel kun je met vijf minuten opladen tot één uur afspeeltijd krijgen.2

Je Beats Solo Buds opladen:

1. Leg de oortjes in de case.

2. Sluit de case met een USB-C-kabel aan op een voedingsbron.

Als je je Beats Solo Buds niet kunt opladen, gebruik je een andere voedingsbron of kabel, of stel je de Beats Solo Buds opnieuw in.

Het batterijniveau van je Beats Solo Buds controleren

Op een iPhone of iPad

1. Zorg dat je Beats Solo Buds ingeschakeld zijn en met je iPhone of iPad gekoppeld zijn.

2. Leg de oortjes in de case en laat het deksel van de case open.

3. Houd de oortjes en de case binnen een straal van vijf centimeter van je ontgrendelde iPhone of iPad. Op je iPhone of iPad verschijnt een kaart die het batterijniveau van je Beats Solo Buds weergeeft.

Je kunt het batterijniveau ook in de 'Vandaag-weergave' zien. Meer informatie over het toevoegen van de widget Batterijen aan je 'Vandaag-weergave'.

Op een Mac

1. Doe je Beats Solo Buds in je oren en zorg dat ze verbonden zijn met je Mac. Klik op de Bluetooth-menuknop rechtsboven op je Mac.

2. Selecteer 'Beats Solo Buds' voor het batterijniveau van de oortjes.

Op een Android-apparaat

Open de Beats-app voor Android om het batterijniveau van je oortjes te zien.

1. Tests uitgevoerd door Apple in april 2024 met prototypen van de Beats Solo Buds en software gekoppeld aan een iPhone 15 Pro en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256-Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50%. Bij de tests werd met de Beats Solo Buds audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste Beats Solo Bud stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en verschillende andere factoren.

2. Tests uitgevoerd door Apple in april 2024 met prototypen van de Beats Solo Buds en software gekoppeld aan een iPhone 15 Pro en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50%, en actieve ruisonderdrukking en transparantie waren uitgeschakeld. Om het laadproces van 5 minuten te testen, zijn Beats Solo Buds gebruikt waarvan de volledig lege batterij 5 minuten lang werd opgeladen. Vervolgens werd audio afgespeeld totdat de eerste Beats Solo Bud stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en verschillende andere factoren.