No alt supplied for Image

iPod nano (7e generatie) - Technische specificaties

Kleuren

• Spacegrijs

• Goud

• Zilver

• Roze

• Blauw

• Rood - (PRODUCT)RED

Capaciteit1

• 16 GB

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 76,5 mm

• Breedte: 39,6 mm

• Diepte: 5,4 mm

• Gewicht: 31 gram2

• Volume: 15.537 mm³

Display

• 2,5-inch (diagonaal) Multi-Touch-breedbeelddisplay

• Resolutie van 240 x 432 pixels bij 202 pixels per inch

Draadloze voorzieningen

• Bluetooth 4.0

• Ondersteuning voor Nike+

Audioweergave

• Frequentiebereik: 20 tot 20.000 Hz

• Ondersteunde geluidsstructuren: AAC (8 tot 320 Kbps), Protected AAC (van iTunes Store), HE‑AAC, MP3 (8 tot 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (2, 3 en 4, Audible Enhanced Audio, AAX en AAX+), Apple Lossless, AIFF en WAV

• Door gebruiker in te stellen maximumvolume

Externe knoppen en connectors

• Thuisknop

• Volume omlaag

• Afspelen/ pauzeren

• Volume omhoog

• Sluimerstand aan/uit

• 3,5-mm koptelefoonaansluiting

• Lightning-connector

Ondersteunde videostructuren

• H.264-video: 720 x 576 pixels, 30 beelden per seconde, Baseline, Main en High-Profile level 3.0 met AAC-LC audio tot 256 Kbps, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestandsstructuren

• MPEG-4 video tot 2,5 Mbps, 720 x 576 pixels, 30 beelden per seconde, Simple Profile met AAC-LC audio tot 256 Kbps, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestandsstructuren

FM-radio

• Landinstellingen voor Noord-/Zuid-Amerika, Azië, Australië, Europa en Japan

• Live-pauze voor het pauzeren en terugspoelen van radio-uitzendingen (buffer van 15 minuten)

Sensor

• Versnellingsmeter

Voeding en batterij3

• Ingebouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij

• Muziek afspelen: tot 30 uur

• Video afspelen: tot 3,5 uur

• Opladen via USB-poort van computersysteem of lichtnetadapter (afzonderlijk verkrijgbaar)

Talen

• Gebruikersinterface in 35 talen:

• Nederlands, Arabisch, Catalaans, Deens, Duits, Engels (VK), Engels (VS), Fins, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Kantonees (traditioneel Chinees), Koreaans, Kroatisch, Maleis, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië), Portugees (Portugal), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Thai, traditioneel Chinees, Tsjechisch, Turks, vereenvoudigd Chinees, Vietnamees en Zweeds. In de Arabische en Hebreeuwse interface worden bepaalde interface-elementen niet van rechts naar links geschreven.

• Gesproken feedback bij fitness in zeven talen beschikbaar:

• Chinees (Mandarijn), Duits, Engels (VS), Frans (Frankrijk), Italiaans, Japans en Spaans (Spanje).

• VoiceOver in 29 talen:

• Nederlands, Chinees (Kantonees, Mandarijn), Deens, Duits, Engels (Australië, VK en VS), Fins, Frans (Canada, Frankrijk), Grieks, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans (Mexico, Spanje), Thai, Tsjechisch, Turks, Zweeds

Koptelefoon

• Apple EarPods4

Toegankelijkheid

• Gebarengestuurde VoiceOver-schermlezer

• Lcd-display met hoge resolutie en instellingsmogelijkheden voor verlichting voor een betere leesbaarheid bij weinig licht

• Kleurinversie

• Monogeluid

Systeemvereisten

• Mac: USB 2- of 3-poort, OS X versie 10.7.5 of hoger en iTunes 12.2 of hoger5

• Pc: USB 2-poort, Windows 7 of hoger en iTunes 12.2 of hoger5

• Vereist een internetabonnement; breedbandverbinding aanbevolen; hieraan zijn mogelijk kosten verbonden

Omgevings­vereisten

• Temperatuur bij gebruik: 0 tot 35 °C

• Temperatuur bij opslag: -20 tot 45 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: getest tot 3000 meter

Inhoud verpakking

• iPod nano

• Apple EarPods

• Lightning-naar-USB-kabel

• Beknopte handleiding

iPod nano en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing. Meer informatie

De volgende kenmerken beperken de schadelijke gevolgen van iPod nano voor het milieu:

• Arseenvrij glas

• Geen broomhoudende vlamvertragers

• Kwikvrij beeldscherm

• Geen pvc

• Recyclebare behuizing van aluminium

Apple en het milieu

Hier vind je meer informatie over de inspanningen die we leveren om het effect van onze producten en processen op het milieu te beperken. In onze Milieu­rapportages voor producten vind je gedetailleerde informatie over de milieuprestaties van elk Apple product.

Recycling

Apple heeft een holistische visie op materiaal­gebruik en afval­vermindering. Hier vind je meer informatie over het recyclen van je iPod nano.

1. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

2. Het gewicht kan variëren, afhankelijk van de configuratie en het fabricageproces.

3. Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2012 met prototypen van de iPod nano-hardware en -software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers, bestaande uit materiaal geïmporteerd van cd’s met behulp van iTunes (128-Kbps AAC) en materiaal afkomstig uit de iTunes Store (256-Kbps AAC); videomateriaal was afkomstig uit de iTunes Store. De batterijtests zijn uitgevoerd met specifieke iPods; de feitelijke resultaten kunnen variëren. Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moeten op den duur mogelijk worden vervangen (zie https://support.apple.com/nl/ipod/repair/service). De gebruiksduur van de batterij en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van het gebruik en de instellingen. Ga naar www.apple.com/nl/batteries voor meer informatie.

4. Afstandsbediening en microfoon niet meegeleverd.

5. iPod en iTunes mogen alleen worden gebruikt voor de reproductie van materiaal waarvoor de gebruiker over wettelijke rechten of auteursrechten beschikt. Steel geen muziek.