SP688-specs_display_27inch_imac

iMac (27-inch, eind 2013) - Technische specificaties

Beeldscherm

• 27-inch (diagonaal) beeldscherm met led-achtergrondverlichting en IPS-technologie, resolutie van 2560 x 1440 met ondersteuning voor miljoenen kleuren

Processor

• 3,2 GHz

• 3,2-GHz quad-core Intel Core i5-processor (Turbo Boost tot 3,6 GHz) met 6 MB L3-cache/li>

• 3,4 GHz

• 3,4-GHz quad-core Intel Core i5-processor (Turbo Boost tot 3,8 GHz) met 6 MB L3-cache

• Uitbreidbaar tot 3,5-GHz quad-core Intel Core i7 (Turbo Boost tot 3,9 GHz).

Geheugen

• 8 GB (2x 4 GB) 1600-MHz DDR3-geheugen, vier toegankelijke SO-DIMM-sleuven

• Uitbreidbaar tot 16 GB of 32 GB.

Opslagcapaciteit1

• 7200-rpm harde schijf van 1 TB

• Uitbreidbaar tot harde schijf van 3 TB, Fusion Drive van 1 TB of 3 TB, of 256 GB, 512 GB of 1 TB flashopslag.

Grafische voorzieningen

• 3,2 GHz

• NVIDIA GeForce GT 755M grafische processor met 1 GB GDDR5-geheugen

• 3,4 GHz

• NVIDIA GeForce GTX 775M grafische processor met 2 GB GDDR5-geheugen

• Uitbreidbaar tot NVIDIA GeForce GTX 780M met 4 GB GDDR5-geheugen.

Video-ondersteuning en camera

• FaceTime HD-camera

• Gelijktijdige ondersteuning voor volledige "native" resolutie op het ingebouwde beeldscherm en tot 2560 x 1600 pixels op een extern beeldscherm (tot 30 inch)

• Ondersteuning voor een uitgebreid bureaublad en synchrone weergave

• Ondersteuning voor de doelschermmodus via de Thunderbolt-poort met behulp van een Thunderbolt-naar-Thunderbolt-kabel (afzonderlijk verkrijgbaar)

Audio

• Stereoluidsprekers

• Dubbele microfoon

• Koptelefoonaansluiting

• Koptelefoon/optische digitale geluidsuitvoer (mini-aansluiting)

• Ondersteuning voor Apple iPhone-headset met microfoon

Aansluitingen en uitbreidingen

sp667_imac_late2012_ports-nl
  • Sleuf voor SDXC-kaart

• Vier USB 3-poorten (compatibel met USB 2)

• Twee Thunderbolt-poorten

• Mini DisplayPort-uitgang met ondersteuning voor DVI, VGA en dual-link DVI (via afzonderlijk verkrijgbare adapters)

• 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45-connector)

• Sleuf voor Kensington-slot

Invoer

Apple Wireless Keyboard

Toetsenbord van volledig formaat met 78 (VS) of 79 (ISO) toetsen, waaronder 12 functietoetsen en 4 pijltoetsen (omgekeerde 'T')

Magic Mouse

Glad, naadloos Multi-Touch-oppervlak met ondersteuning voor eenvoudige bewegingen (scrollen en vegen). Je kunt overal klikken of dubbel klikken. Geschikt voor zowel links- als rechtshandigen.

Magic Trackpad

Multi-Touch-trackpad van glas voor zeer nauwkeurige aanwijzerverplaatsing; ondersteunt vertraagd scrollen, openschuiven en dichtknijpen, vegen, vegen met drie en vier vingers, tikken, dubbel tikken, draaien, schermzoomen, scrollen, klikken-slepen, klikken-slepen-vergrendelen en secundair klikken A en B.

Draadloze voorzieningen

• Wi-Fi

• Draadloze 802.11ac Wi‑Fi‑voorzieningen2; compatibel met IEEE 802.11a/b/g/n

• Bluetooth

• Draadloze Bluetooth 4.0-technologie

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 51,6 cm

• Breedte: 52,8 cm

• Diepte incl. standaard: 65,0 cm

• Gewicht: ,54 kg3

Voedings- en omgevingsvereisten

• Netspanning: 100 tot 240 V wisselstroom

• Frequentie: 50-60 Hz, enkelfasig

• Temperatuur bij gebruik: 10 tot 35 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: getest tot 3000 meter

Garantie en service

In Nederland hebben consumenten conform het Burgerlijk Wetboek recht op gratis reparatie of vervanging door de verkopende partij van goederen die, gelet op de aard van het product en de informatie die door de verkopende partij is verstrekt, niet de eigenschappen hebben die de koper redelijkerwijs kon verwachten conform de koopovereenkomst. Voor meer informatie klik je hier.

Je iMac wordt bovendien geleverd met een beperkte garantie van Apple van één jaar en 90 dagen gratis technische ondersteuning per telefoon. Voor meer informatie over de service die Apple verleent voor je iMac klik je hier.

Als je het AppleCare Protection Plan koopt, heb je tot drie jaar lang recht op deskundige technische ondersteuning per telefoon en profiteer je van extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware door Apple. Voor meer informatie klik je hier.

Inhoud van de verpakking

• iMac

• Apple Wireless Keyboard

• Apple Magic Mouse

• Netsnoer

Meegeleverde software

• OS X Mountain Lion: 's Werelds meest geavanceerde desktopbesturingssysteem. Meer informatie over het nieuwste besturingssysteem

• Mac App Store

• Safari

• Mail

• Berichten

• Agenda

• Contacten

• Herinneringen

• Notities

• Time Machine

• FaceTime

• Photo Booth

• Game Center

• iTunes

• iLife: iPhoto, iMovie en GarageBand.

Maatwerkopties

Configureer je iMac met deze opties, alleen bij de Apple Online Store

Ben je op zoek naar een iMac die je aan de muur of op een scharnierende arm kunt bevestigen? Kies dan voor de iMac met geïntegreerde VESA-montageadapter.

• 27-inch iMac (3,2 GHz)

• Magic Trackpad

• Geheugenuitbreiding tot 16 GB (2x 8 GB)

• Geheugenuitbreiding tot 32 GB (4x 8 GB)

• Harde schijf van 3 TB

• Fusion Drive van 1 TB of 3 TB

• 256 GB, 512 GB of 1 TB flashopslag

• 27-inch iMac (3,4 GHz)

• Magic Trackpad

• Geheugenuitbreiding tot 16 GB (2x 8 GB)

• Geheugenuitbreiding tot 32 GB (4x 8 GB)

• Harde schijf van 3 TB

• Fusion Drive van 1 TB of 3 TB

• 256 GB, 512 GB of 1 TB flashopslag

• 3,5-GHz quad-core Intel Core i7 (Turbo Boost tot 3,9 GHz) met 8 MB L3-cache

• NVIDIA GeForce GTX 780M grafische processor met 4 GB GDDR5-geheugen

iMac en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing.

Bij het ontwerp is rekening gehouden met het volgende om de invloed van iMac op het milieu te beperken:

• Arseenvrij glas (beeldscherm)

• Geen broomhoudende vlamvertragers

• Pvc-vrij4

• Kwikvrij beeldscherm met led-achtergrondverlichting

• Zeer goed te recyclen behuizing van aluminium en glas

• Voldoet aan ENERGY STAR 5.2-norm

• EPEAT-beoordeling "Gold"5

Apple en het milieu

Hier vind je meer informatie over de inspanningen die we leveren om het effect van onze producten en processen op het milieu te beperken. In onze Milieurapportages voor producten vind je gedetailleerde informatie over de milieuprestaties van elk Apple product.

Recycling

Apple heeft een holistische visie op materiaalgebruik en afvalvermindering. Hier vind je meer informatie over het recyclen van je Mac.

Akoestische prestatie

WEERGEGEVEN GELUIDSEMISSIE in overeenstemming met ISO 9296

Geluidsvermogensniveau

LWAd (B)

1 B = 10 dB

Geluidsdrukniveau

Bedieningspaneel

LpAm (dB)

3,2 GHz

3,4 GHz

3,2 GHz

3,4 GHz

Inactief

2,9

3,0

15

15

Toegang tot harde schijf

2,9

3,0

15

15

Toegang tot cd-station

N/A

N/A

N/A

N/A

1. LWAd is de statistische bovengrens van het A-gewogen geluidsvermogensniveau (afgerond naar de dichtste 0,1 B).

2. LpAm is het gemiddelde A-gewogen geluidsdrukniveau gemeten bij de positie van de bediener (afgerond naar de dichtste dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel).

Accessoires

Mac-software

• iWork

• Aperture

• Logic Pro

• Final Cut Pro X

Beeldschermen en grafische voorzieningen

• Apple Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter

• Apple Mini DisplayPort-naar-VGA-adapter

• Apple Mini DisplayPort-naar-dual-link-DVI-adapter

AirPort en draadloze voorzieningen

• AirPort Time Capsule

• AirPort Express-basisstation

• AirPort Extreme-basisstation

Overige accessoires

• Magic Trackpad

• Apple USB SuperDrive

• Apple Battery Charger

• AppleCare Protection Plan

1. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes en 1 TB is gelijk aan 1 biljoen bytes; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

2. Gebaseerd op een IEEE 802.11ac-ontwerpspecificatie.

3. Het gewicht kan variëren, afhankelijk van de configuratie en het fabricageproces.

4. Pvc-vrije netsnoeren zijn verkrijgbaar in alle landen, behalve Zuid-Korea.

5. iMac heeft de EPEAT-beoordeling "Gold" gekregen in de Verenigde Staten en Canada.