No alt supplied for Image

Apple TV 4K (1e generatie) - Technische specificaties

Afmetingen en gewicht

Apple TV 4K

• Hoogte: 35 mm

• Breedte: 98 mm

• Diepte: 98 mm

• Gewicht: 425 g1

Capaciteit

• 32 GB2

• 64 GB2

Siri Remote

Twee microfoons voor Siri, Touchpad, Menu, Siri, Afspelen/pauzeren, Tv/thuisknop, Volume

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 124 mm

• Breedte: 38 mm

• Diepte: 6,3 mm

• Gewicht: 45 g1

Functies

• Draadloze Bluetooth 4.0-technologie

• IR-zender

• Versnellings­meter en gyroscoop met drie assen

• Lightning-connector voor opladen

• De oplaadbare batterij levert na één keer laden een gebruiks­duur van enkele maanden (bij doorsnee dagelijks gebruik)

• Opladen via USB-poort van computersysteem of lichtnetadapter (afzonderlijk verkrijgbaar)

Poorten en interfaces

No alt supplied for Image
  • HDMI 2.0a3

• 802.11ac wifi met MIMO; gelijktijdige dual band (2,4 GHz en 5 GHz)

• Gigabit Ethernet

• Draadloze Bluetooth 5.0-technologie

• IR-ontvanger

• Inge­bouwde voeding

Processor

• A10X Fusion-chip met 64‑bits architectuur

Systeem­­vereisten

• Voor kopen en huren in iTunes en Thuisdeling is een iTunes-account vereist

• Vereist 802.11 wifi, Ethernet-netwerk of breedbandinternet­verbinding

• Tv met 4K en HDR vereist voor streaming van 4K en HDR

• De voorwaarden van de softwarelicentie op www.apple.com/legal/sla moeten worden geaccepteerd

• HDMI-kabel vereist (afzonderlijk verkrijgbaar)

Video­structuren

• H.264/HEVC SDR-video tot 2160p, 60 bps, Main/Main 10 Profile

• HEVC Dolby Vision (Profile 5)/HDR10 (Main 10 Profile) tot 2160p

• H.264 Baseline Profile level 3.0 of lager met AAC‑LC audio tot 160 Kb/s per kanaal, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestands­structuren

• MPEG-4-video tot 2,5 Mb/s, 640 x 480 pixels, 30 bps, Simple Profile met AAC-LC-audio tot 160 Kb/s, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestands­structuur

Audio­structuren

• HE-AAC (V1), AAC (tot 320 Kb/s), Protected AAC (van iTunes Store), MP3 (tot 320 Kb/s), MP3 VBR, Apple Lossless, FLAC, AIFF en WAV; AC‑3 (Dolby Digital 5.1), E-AC‑3 (Dolby Digital Plus 7.1 surround sound) en Dolby Atmos.

Foto­structuren

• HEIF, JPEG, GIF, TIFF

Compatibiliteit

• Apple TV is compatibel met HD‑ en UHD-tv’s met HDMI3

• Apple TV is compatibel met Bluetooth-toetsen­borden4

Toegankelijk­heid

Dankzij de toegankelijkheids­features halen ook mensen met een beperking het beste uit hun Apple TV. Er zijn features die je helpen met zien, horen, lezen, schrijven en leren, en die motorische vaardigheden ondersteunen. Zo kun je gemakkelijk je favoriete content vinden en afspelen. Meer informatie over Toegankelijk­heid

Features zijn onder meer:

• VoiceOver

• Zoomen

• Verhoog contrast

• Verminder beweging

• Bijschriften voor spraak en geluiden en ondertitels voor doven en slecht­horenden

• Audiobeschrijvingen

• Siri en dicteer­functie

• Schakel­bediening

Inhoud verpakking

• Apple TV 4K

• Siri Remote

• Netsnoer

• Lightning-naar-USB-kabel

• Documentatie

Apple TV en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing. Meer informatie over Apple TV en het milieu

Apple TV 4K en de Siri Remote hebben de volgende features om de gevolgen voor het milieu te verminderen:

Apple TV 4K

• Geen broomhoudende vlam­vertragers

• Pvc-vrij5

• Voldoet aan ENERGY STAR 5.0-norm

Siri Remote

• Arseenvrij glas

• Geen broomhoudende vlam­vertragers

• Pvc-vrij5

• Recyclebare behuizing van aluminium

Apple en het milieu

In onze Milieu­rapportages voor producten vind je gedetailleerde informatie over de milieu­prestaties van elk Apple product.

1. Het gewicht kan variëren, afhankelijk van de configuratie en het fabricageproces.

2. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

3. HDCP vereist voor het afspelen van beschermde content.

4. Compatibel met Magic Keyboard en Apple Wireless Keyboard (2011). Op support.apple.com/nl-nl/HT201806 kun je opzoeken welk model je hebt.

5. Overal ter wereld pvc-vrij, behalve in India en Thailand, waar geen pvc-vrije netsnoeren verkrijgbaar zijn.

Sommige voorzieningen zijn niet overal beschikbaar en kunnen worden gewijzigd.