No alt supplied for Image

Apple TV HD - Technische specificaties

Afmetingen en gewicht

Apple TV HD

• Hoogte: 35 mm

• Breedte: 98 mm

• Diepte: 98 mm

• Gewicht: 425 g1

Capaciteit

• 32 GB2

Siri Remote (2e generatie)

No alt supplied for Image

Beschikbaar na mei 2021

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 136 mm

• Breedte: 35 mm

• Diepte: 9,25 mm

• Gewicht: 63 g1

Functies

• Draadloze Bluetooth 5.0-technologie

• IR-zender

• Lightning-connector voor opladen

• De oplaadbare batterij gaat na één keer laden enkele maanden mee (bij doorsnee dagelijks gebruik)

• Opladen via USB-poort naar computer­systeem of lichtnet­adapter (afzonderlijk verkrijgbaar)

• Bediening van je tv of ontvanger via IR of CEC3

Siri Remote (1e generatie)

No alt supplied for Image

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 124 mm

• Breedte: 38 mm

• Diepte: 6,3 mm

• Gewicht: 45 g1

Functies

• Draadloze Bluetooth 4.0-technologie

• IR-zender

• Versnellings­meter en gyroscoop met drie assen

• Lightning-connector voor opladen

• De oplaadbare batterij levert na één keer laden een gebruiks­duur van enkele maanden (bij doorsnee dagelijks gebruik)

• Opladen via USB-poort van computersysteem of lichtnetadapter (afzonderlijk verkrijgbaar)

Poorten en interfaces

No alt supplied for Image
  • HDMI 1.44

• 802.11ac wifi met MIMO

• 10/100BASE-T Ethernet

• Draadloze Bluetooth 4.0-technologie

• IR-ontvanger

• USB‑C voor service en ondersteuning

• Inge­bouwde voeding

Processor

• A8‑chip met 64‑bits architectuur

Systeem­­vereisten

• Voor het kopen of huren van content en het gebruik van Thuisdelen is een Apple ID vereist die je ook voor de App Store en andere Apple services gebruikt.

• 802.11 wifi, Ethernet-netwerk of breedbandinternet­verbinding vereist

• De voorwaarden van de softwarelicentie op apple.com/nl/legal/sla moeten worden geaccepteerd

• HDMI-kabel vereist (afzonderlijk verkrijgbaar)

Video­structuren

• HEVC SDR tot 1080p, 30 bps, Main/Main 10 Profile

• H.264-video tot 1080p, 60 bps, High of Main Profile level 4.2 of lager

• H.264 Baseline Profile level 3.0 of lager met AAC‑LC audio tot 160 Kb/s per kanaal, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestands­structuur

• MPEG-4-video tot 2,5 Mb/s, 640 x 480 pixels, 30 bps, Simple Profile met AAC-LC-audio tot 160 Kb/s, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestands­structuur

Audio­structuren

• HE-AAC (V1), AAC (tot 320 Kb/s), Protected AAC (van iTunes Store), MP3 (tot 320 Kb/s), MP3 VBR, Apple Lossless, FLAC, AIFF en WAV; AC‑3 (Dolby Digital 5.1) en E-AC‑3 (Dolby Digital Plus 7.1 surround sound)

Foto­structuren

• HEIF, JPEG, GIF, TIFF

Compatibiliteit

• Apple TV HD is compatibel met HD‑tv’s met HDMI4

• Apple TV HD is compatibel met Bluetooth-toetsen­borden5

Toegankelijk­heid

Dankzij de toegankelijkheids­­features halen ook mensen met een beperking het meeste uit hun Apple TV. Er zijn features die je helpen met zien, horen, bewegen en leren, zodat je gemakkelijk je favoriete content kunt vinden en afspelen.Meer informatie over Toegankelijk­heid

Features zijn onder meer:

• VoiceOver

• Zoomen

• Vette tekst

• Verhoog contrast

• Verminder beweging

• Bijschriften voor spraak en geluiden en ondertitels voor doven en slecht­horenden

• Activeringsknop

• Siri en dicteer­functie

Inhoud verpakking

• Apple TV HD

• Siri Remote

• Netsnoer

• Lightning-naar-USB-kabel

• Documentatie

Apple TV en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing. Meer informatie over Apple TV HD en het milieu

Bij het ontwerp van Apple TV HD en Siri Remote is rekening gehouden met het volgende om de invloed op het milieu te beperken:

Apple TV HD en Siri Remote (2e generatie)

• Geen broomhoudende vlam­vertragers

• Pvc-vrij6

• Beryllium-vrij

• Voldoet aan ENERGY STAR-norm

Siri Remote (1e generatie)

• Arseenvrijglas

• Geen broomhoudende vlam­vertragers

• Geen pvc5

• Recyclebare behuizing van aluminium

Apple en het milieu

In onze Milieu­rapporten voor producten vind je gedetailleerde informatie over de milieuprestaties van elk Apple product.

1. Gewicht kan variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces.

2. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes; werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

3. Aan- en uitzetten, invoer op Apple TV instellen, volume aanpassen en geluid uitzetten.

4. HDCP vereist voor het afspelen van beschermde content.

5. Compatibel met Magic Keyboard en Apple Wireless Keyboard (2011). Op support.apple.com/nl-nl/HT201806 kun je opzoeken welk model je hebt.

6. Overal ter wereld pvc-vrij, behalve in India en Thailand, waar geen pvc-vrije netsnoeren verkrijgbaar zijn.

Sommige voorzieningen zijn niet overal beschikbaar en kunnen worden gewijzigd.