No alt supplied for Image

Apple TV 4K (3e generatie) - Technische specificaties

Introductiejaar: 2022

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 31 mm

• Breedte: 93 mm

• Diepte: 93 mm

• Gewicht (Wi‑Fi-model): 208 g1

• Gewicht (Wi‑Fi + Ethernet-model): 214 g1

Capaciteit2

• 64 GB (Wi‑Fi-model)

• 128 GB (Wi‑Fi + Ethernet-model)

Connectiviteit

No alt supplied for Image
  • Wi‑Fi-model

• HDMI 2.13

• Wifi 6 (802.11ax) met 2x2 MIMO

• Draadloze Bluetooth 5.0-technologie

• IR‑ontvanger

• Inge­bouwde voeding

• Wi‑Fi + Ethernet-model

• HDMI 2.13

• Wifi 6 (802.11ax) met 2x2 MIMO

• Draadloze Bluetooth 5.0-technologie

• IR‑ontvanger

• Inge­bouwde voeding

• Thread-netwerktechnologie4

• Gigabit Ethernet

Siri Remote (3e generatie)

No alt supplied for Image

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 136 mm

• Breedte: 35 mm

• Diepte: 9,25 mm

• Gewicht: 66 g1

Functies

• Draadloze Bluetooth 5.0-technologie

• IR‑zender

• USB‑C-connector voor opladen

• De oplaadbare batterij gaat na één keer laden enkele maanden mee (bij doorsnee dagelijks gebruik)

• Opladen via USB‑C-kabel naar computer­systeem of lichtnet­adapter (elk afzonderlijk verkrijgbaar)

• Bediening van je tv of ontvanger via IR of CEC5

Processor

• A15 Bionic-chip

Systeem­vereisten

• Voor het kopen of huren van content en het gebruik van Thuisdelen is een Apple ID vereist die je voor de App Store en andere diensten van Apple gebruikt

• Tv met 4K en HDR vereist voor streaming van 4K en HDR

• De voorwaarden van de softwarelicentie op apple.com/nl/legal/sla moeten worden geaccepteerd

• HDMI-kabel vereist (afzonderlijk verkrijgbaar)

• Wi‑Fi-model

• Vereist 802.11 wifi of breedband­­­internet­verbinding

• Wi‑Fi + Ethernet-model

• Vereist 802.11 wifi, Ethernet-netwerk of breedbandinternet­verbinding

Video­structuren

• SDR‑video met AVC/HEVC (Main/Main 10 profile) tot 2160p, 60 bps

• Dolby Vision (Profile 5) tot 2160p, 60 bps

• HDR10+/HDR10/HLG met HEVC (Main 10 Profile) tot 2160p, 60 bps

• H.264 Baseline Profile level 3.0 of lager met AAC‑LC-audio tot 160 Kb/s per kanaal, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestands­structuren

• MPEG-4-video tot 2,5 Mb/s, 640 x 480 pixels, 30 bps, Simple Profile met AAC‑LC-audio tot 160 Kb/s, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestands­structuur

• HDMI Quick Media Switching (QMS) voor naadloze veranderingen van beeldformaat

Audio­structuren

• HE-AAC (V1), AAC (tot 320 Kb/s), Protected AAC (van iTunes Store), MP3 (tot 320 Kb/s), MP3 VBR, Apple Lossless, FLAC, AIFF en WAV; AC‑3 (Dolby Digital 5.1), E‑AC‑3 (Dolby Digital Plus 7.1 surround sound) en Dolby Atmos

Foto­structuren

• HEIF, JPEG, GIF, TIFF

Compatibiliteit

• Compatibel met HD‑ en UHD‑tv’s met HDMI3

• Compatibel met Bluetooth-toetsen­borden6

Toegankelijk­heid

Dankzij de toegankelijkheids­features halen ook mensen met een beperking het meeste uit hun Apple TV. Er zijn ingebouwde features die je helpen met zien, horen, bewegen en leren, zodat je makkelijk je favoriete series en films vindt.

Meer informatie over Toegankelijk­heid

Features zijn onder meer:

• VoiceOver

• Zoomen

• Wijs tekst aan

• Verhoog contrast

• Verminder beweging

• Bijschriften voor spraak en geluiden en ondertitels voor doven en slecht­horenden

• Audiodescripties

• Siri en dicteer­functie

• Typ vragen aan Siri

• Schakel­bediening

Elektrische vereisten en omgevingsvereisten

• Netspanning: 100‑240 V wisselstroom

• Frequentie: 50‑60 Hz

• Temperatuur bij gebruik: 0 tot 35 °C

• Temperatuur bij opslag: -20 tot 45 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet‑condenserend

• Hoogte bij gebruik: getest tot 3000 m

Inhoud verpakking

• Apple TV 4K (3e generatie)

• Siri Remote (3e generatie)

• Netsnoer

• Documentatie

Apple TV en het milieu

Bij het ontwerp van Apple TV 4K en Siri Remote is rekening gehouden met het volgende om de invloed op het milieu te beperken:7

Bekijk de milieurapportage voor Apple TV 4K

Gemaakt van betere materialen

• 80% gerecycled aluminium in de thermische module van Apple TV 4K

• 100% gerecycled aluminium in de behuizing van de Siri Remote

• 100% gerecycled goud in het verguldsel van meerdere printplaten

• 100% gerecycled tin in het soldeer van meerdere printplaten

• Ten minste 35% gerecycled plastic in meerdere onderdelen

Slimmere chemie8

• Vrij van kwik, broom­houdende vlam­vertragers, pvc en beryllium

Groene productie

• Het Zero Waste-programma van Apple helpt toeleveranciers om geen afval te produceren dat op een stortplaats terechtkomt

• Alle eindassemblage­­­­­fabrieken van toeleveranciers schakelen om naar 100% hernieuwbare energie voor hun productie voor Apple

Milieuvriendelijke verpakking

• 100% van de nieuwe hout­vezels is afkomstig van duurzaam beheerde bossen

• Verpakking van minimaal 90% vezels en geen plastic om de verpakking

Apple en het milieu

We zijn vastbesloten om producten te maken zonder dat het ten koste gaat van de aarde. Ook willen we dat het hele bedrijf en al onze producten vóór 2030 CO₂‑neutraal zijn.

Lees meer over het engagement van Apple

1. Gewicht kan variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces.

2. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes; werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

3. Ondersteuning voor HDR‑video-uitvoer tot maximaal 4K met 60 bps, uitsluitend Audio Return Channel (ARC of eARC) en Quick Media Switching (QMS). Vereist HDCP wanneer beschermd materiaal wordt afgespeeld met een compatibele tv of ontvanger.

4. Alleen compatibel met HomeKit-accessoires, of Thread-accessoires die geschikt zijn voor Matter. Voor Thread-accessoires is een voor Thread geschikte woninghub vereist, bijvoorbeeld Apple TV 4K of HomePod mini, of een Thread Border-router van een andere fabrikant.

5. Aan- en uitzetten, invoer op Apple TV instellen, volume aanpassen en geluid uitzetten.

6. Compatibel met Magic Keyboard en Apple Wireless Keyboard (2011). Op support.apple.com/nl-nl/HT201806 kun je opzoeken welk model je hebt.

7. Informatie geldig vanaf product­lancering.

8. In de Regulated Substances Specification van Apple staan de beperkingen beschreven voor het gebruik van bepaalde chemische stoffen in materialen in Apple producten, accessoires, productie­processen en de verpakkingen die worden gebruikt om producten naar eindklanten te vervoeren. Deze beperkingen vloeien voort uit internationale wetten of richtlijnen, voorschriften van regelgevende instanties, vereisten van ecolabels, milieunormen en het beleid van Apple zelf. Alle Apple producten zijn vrij van pvc en ftalaten, met uitzondering van netsnoeren in India, Thailand (netsnoer met twee pennen) en Zuid‑Korea, waar we nog wachten op goedkeuring van de overheid voor onze pvc- en ftalaten­vervanger. De producten van Apple voldoen aan Richtlijn 2011/65/EU van de Europese Unie (plus amendementen), inclusief de vrijstellingen voor lood, bijvoorbeeld in de vorm van soldeer met hoge smelttemperatuur. Apple is bezig met het uitfaseren van deze vrijgestelde stoffen in nieuwe producten waar dat technisch mogelijk is.

Sommige voorzieningen zijn niet overal beschikbaar en kunnen worden gewijzigd.