Over prijswijzigingen voor abonnementen

Als er een prijsstijging gepland staat voor je abonnement, ontvang je daarvan vooraf een melding via e-mail, pushbericht en in-app kennisgevingen.

Als je een abonnement hebt afgesloten vanuit de App Store of een Apple voorziening, waarborgt ons transparante en uitgebreide systeem voor het aanbieden van abonnementen een uitstekende gebruikerservaring. Zo informeert Apple je regelmatig over terugkerende kosten. Je kunt je actieve abonnementen altijd bekijken en je kunt een abonnement direct vanuit Instellingen op een iPhone of iPad, of via de App Store op een Mac beheren of annuleren. Je kunt ook een terugbetaling aanvragen of een probleem melden via de App Store, vanuit je aankoopgeschiedenis of op reportaproblem.apple.com.

Ontwikkelaars die abonnementen aanbieden, kunnen de prijs van een abonnement alleen onder bepaalde specifieke voorwaarden verhogen zonder de service te onderbreken. Als de verhoging niet hoger is dan ongeveer $ 5 (USD) en 50% van de abonnementsprijs, of $ 50 (USD) en 50% voor jaarabonnementen, en waar dit is toegestaan door de toepasselijke wetgeving, mogen ontwikkelaars de prijs wijzigen zonder de service te onderbreken. Ontwikkelaars mogen dit maximaal één keer per jaar doen.

Als je een abonnement hebt op een app die een prijsverhoging doorvoert die voldoet aan deze specifieke voorwaarden, ontvang je van Apple altijd van tevoren een melding over deze verhoging. Je ontvangt op meerdere manieren een melding, waaronder een e-mail, een pushbericht (als pushberichten zijn ingeschakeld) en een bericht dat je moet bevestigen en dat in de app wordt weergegeven. Apple laat je ook weten hoe je de details van je abonnement kunt bekijken en hoe je het abonnement eventueel kunt opzeggen.

Als de verhoging van de abonnementsprijs boven de drempelwaarden ligt, de jaarlijkse limiet overschrijdt of plaatsvindt binnen gebieden waar dit niet is toegestaan door de toepasselijke wetgeving, moet je instemmen met de wijziging voordat de prijsverhoging wordt toegepast. Als je niet instemt met de nieuwe prijs, wordt het abonnement niet verlengd bij de volgende factureringsperiode. Je kunt je opnieuw abonneren in de app of op de pagina 'Beheer abonnementen'.

Je kunt altijd een lijst met je abonnementen bekijken of een abonnement opzeggen.

Lees hoe je je abonnement opzegt