De softwareversie op een iPhone, iPad of iPod touch zoeken

Gebruik je apparaat of je computer om de versie van iOS op je iPhone of iPadOS op je iPad te vinden.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

Om de op je apparaat geïnstalleerde softwareversie te zoeken, ga je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'.

Op een computer

Je kunt de softwareversie van een apparaat ook vinden met je computer. Volg deze stappen:

1. Op een Mac met macOS Catalina of nieuwer open je een venster in de Finder. Open iTunes op een Mac met macOS Mojave of ouder. Open iTunes op een Windows-pc of open de Apple Devices-app.

2. Sluit het apparaat aan op de computer.

3. Zoek je apparaat op op je computer. Kijk wat je kunt doen als je computer je apparaat niet herkent.

4. Kijk onder het tabblad 'Algemeen' of 'Overzicht' om de softwareversie te zien.