Donkere modus gebruiken op een iPhone en iPad

Schakel de donkere modus in voor een prettige kijkervaring bij weinig licht.

Donkere modus inschakelen in Instellingen

1. Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Beeldscherm en helderheid'.

2. Selecteer 'Donker' om de donkere modus in te schakelen.

ios-17-iphone-15-pro-settings-control-center

Donkere modus inschakelen in het bedieningspaneel

1. Open het bedieningspaneel op je iPhone of iPad.

2. Tik op 'Donkere modus''Donkere modus' om deze in of uit te schakelen.

Donkere modus toevoegen aan het bedieningspaneel

Als je de donkere modus niet ziet in het bedieningspaneel, kun je deze toevoegen in Instellingen:

1. Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Bedieningspaneel'.

2. Tik op de knop 'Voeg toe' naast 'Donkere modus' om deze toe te voegen aan het bedieningspaneel.

Instellen dat de donkere modus automatisch wordt ingeschakeld

1. Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Beeldscherm en helderheid'.

2. Selecteer 'Automatisch'.

3. Tik op 'Opties' om een schema in te stellen voor de donkere modus.

Lees hoe je de donkere modus gebruikt op een Mac.