Download - macOS Sierra 10.12.3 Combo-update

Systeemvereisten: macOS Sierra 10.12

Bestandsgrootte: 2,04 GB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS Sierra.

De macOS Sierra 10.12.3-update verbetert de stabiliteit en beveiliging van je Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Verbetert automatische videokeuze op MacBookPro (15-inch, oktober 2016).

• Lost grafische problemen op bij het coderen van AdobePremierePro-projecten op MacBookPro met TouchBar (13-inch en 15-inch, oktober 2016).

• Lost een probleem op dat het zoeken naar gescande pdf-documenten in Preview voorkwam.

• Lost een compatibiliteitsprobleem op met pdf-documenten die worden geëxporteerd terwijl codering is ingeschakeld.

• Lost een probleem op dat voorkwam dat sommige externe programma's afbeeldingen correct konden importeren vanaf digitale camera's.

Inhoud voor bedrijven: lost een probleem op waardoor netwerkaccounts of gebruikersaccounts in de cache (zoals ActiveDirectory-accounts) die het wachtwoordbeleid maxFailedLoginAttempts gebruiken, uitgeschakeld werden.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어