Download - OS X El Capitan 10.11.2 Combo-update

Systeemvereisten: OS X El Capitan 10.11

Bestandsgrootte: 1,4 GB

Download

De OS X El Capitan v10.11.2-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

De OS X El Capitan v10.11.2-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van een Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Verbetert de betrouwbaarheid van wifi.

• Verbetert de betrouwbaarheid van Handoff en AirDrop.

• Verhelpt een probleem waarbij Bluetooth-apparaten werden losgekoppeld.

• Verhelpt een probleem waarbij Mail geen berichten kon verwijderen in een offline Exchange-account.

• Verhelpt een probleem waarbij foto's niet via een USB-kabel konden worden geïmporteerd vanaf een iPhone naar een Mac.

• Verbetert iCloud-fotodeling voor Live Photos

• Verhelpt een probleem waarbij de Mail-upgrade niet kon worden voltooid.

• Verhelpt een probleem waarbij niet kon worden ingelogd bij FaceTime en Berichten.

Inhoud voor bedrijven:

• Verhelpt een probleem waarbij het opnieuw installeren van een configuratieprofiel met een Active Directory Certificate-payload tot gevolg had dat Certificates werden verwijderd in plaats van bijgewerkt.

• Verhelpt een probleem waarbij in Safari meerdere keren werd gevraagd om inloggegevens bij gebruik van NTLM-identiteitscontrole.

• Staat 'deferred enablement' toe bij het gebruik van het commando fdesetup om FileVault in te schakelen voor mobiele accounts.

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: Apple-beveiligingsupdates.

Uw Mac bijwerken

Gebruik de Mac App Store om de update te installeren. U doet er goed aan een reservekopie van de Mac te maken voordat u de update uitvoert.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어