MacBook Pro (16-inch, 2023) - Ventilatie-/antennemodule

Voordat je begint

Waarschuwing

Lees Batterijveiligheid en volg de richtlijnen voor werkplekken en de omgang met batterijen voordat je begint.

Verwijder het volgende onderdeel voordat je begint:

Gereedschap

• Verstelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm)

• Antennegereedschap

• Momentschroevendraaier (blauw, 0,65 kgf cm)

• Torx-beveiligingsbitje

• Torx Plus 3IP 44-mm halve-maanbitje

• Torx T5-bitje

Verwijderen

1. Gebruik de blauwe momentschroevendraaier met het Torx Plus 3IP-bitje om de 3IP-schroef (923-06851) te verwijderen uit de aardingsclip van de antennecoaxkabel (1) en de twee 3IP-schroeven (923-06851) uit het afdekplaatje van de antennecoaxkabel (2). Verwijder het afdekplaatje en bewaar het om het later weer te monteren.

2. Gebruik het antennegereedschap om het uiteinde van één antennecoaxkabel uit de connector te tillen. Herhaal de stap voor de andere twee antennecoaxkabels.

3. Gebruik de blauwe momentschroevendraaier met het Torx-beveiligingsbitje om de negen 1IPR-schroeven (923-06856) te verwijderen uit de ventilatie-/antennemodule.

4. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm met het T5-bitje om de twee lange T5-schroeven (923-06850) (1) en de vier korte T5-schroeven (923-06855) (2) te verwijderen uit de ventilatie-/antennemodule.

5. Til de ventilatie-/antennemodule uit de bovenbehuizing.

Montage

1. Plaats de ventilatie-/antennemodule in de bovenbehuizing.

2. Stel de verstelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm in op een draaimoment van 11,5 Ncm.

3. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm met het T5-bitje om de twee lange T5-schroeven (923-06850) (1) en de vier korte T5-schroeven (923-06855) (2) terug te plaatsen in de ventilatie-/antennemodule.

4. Gebruik de blauwe momentschroevendraaier met het Torx-beveiligingsbitje om de negen Torx 1IPR-schroeven (923-06856) terug te plaatsen in de ventilatie-/antennemodule.

5. Leg de uiteinden van de antennecoaxkabels op de drie connectors. Gebruik vervolgens het stompe uiteinde van het antennegereedschap om de uiteinden van de kabels in de connectors te drukken.

6. Plaats het afdekplaatje van de antennecoaxkabel over de uiteinden van de kabels.

7. Gebruik de blauwe momentschroevendraaier met het Torx Plus 3IP-bitje om de 3IP-schroef (923-06851) terug te plaatsen in de aardingsclip van de antennecoaxkabel (1) en de twee 3IP-schroeven (923-06851) in het afdekplaatje van de antennecoaxkabel (2).

Plaats het volgende onderdeel terug om de montage te voltooien: