Apple Silicon iMac: Snelle controles voor probleemoplossing

Snelle controles voor probleemoplossing voor alle problemen

Probeer deze stappen voordat je verdergaat met probleemspecifieke probleemoplossing

1. Schakel de Mac uit en herstart de computer.

2. Start de Mac op in de veilige modus.

3. Controleer of er macOS-software-updates zijn. Installeer daarna de software- en firmaware-updates voor macOS.

4. Bepaal of de computer zich in de modus Device Firmware Update (DFU) bevindt. In deze modus reageert de computer mogelijk niet meer en lijkt er een probleem te zijn. Als je de DFU-modus wilt verlaten, houd je de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt om de computer uit te schakelen. Druk vervolgens opnieuw op de aan/uit-knop om te proberen de computer in te schakelen. Als de computer wordt ingeschakeld, stond deze in de DFU-modus en heeft deze stroom.

Lees deze supportartikelen voordat je verdergaat met probleemspecifieke probleemoplossing

Algemeen

Problemen met de voeding en het opstarten

Problemen met wifi en Bluetooth

Problemen met invoer/uitvoer

Problemen met het geluid