Een nieuw e-maildomein aanschaffen voor gebruik met iCloud Mail

Als u zich abonneert op iCloud+, kunt u uw eigen domein aanschaffen. Vervolgens kunt u met iCloud Mail e-mail verzenden en ontvangen vanaf een gepersonaliseerd e-mailadres.

Wat u nodig hebt

Als u een domein wilt aanschaffen voor gebruik met iCloud Mail, moet u 18 jaar of ouder zijn en beschikken over:

• Een Apple ID waarvoor twee-factor-authenticatie is ingeschakeld.

• Een primair iCloud Mail-e-mailadres dat is geconfigureerd voor gebruik van een aangepast e-maildomein.

Als u een domein met anderen wilt delen, moet u ervoor zorgen dat deze personen ook een Apple ID waarvoor twee-factor-authenticatie is ingeschakeld hebben en beschikken over een primair iCloud Mail-e-mailadres.

Meer informatie over 'Aangepast e-maildomein'

Een domein aanschaffen op uw iPhone met iOS 16 of hoger

1. Open de Instellingen-app.

2. Tik op uw naam.

3. Tik op 'iCloud' en selecteer vervolgens 'iCloud Mail'.

4. Selecteer 'Aangepast e-maildomein' en tik daarna op 'Ga door'.

5. Selecteer 'Koop een domein'.

6. Voer in het tekstveld de domeinnaam in die u wilt aanschaffen.

7. Tik op 'Zoek'. Als het domein of vergelijkbare domeinen beschikbaar zijn, worden er prijsopties weergegeven.

8. Selecteer een domein en volg de stappen op het scherm om uw aankoop te voltooien.

Een externe registrar zorgt voor de verkoop van elk domein. Neem voor problemen met facturering of terugbetaling contact op met de registrar voor support.

Een domein op iCloud.com aanschaffen

Lees hoe u vanaf elk apparaat een domein kunt kopen op iCloud.com

'Aangepast e-maildomein' is niet in alle landen of regio's beschikbaar.