Als u fout -5000, -69, 13010 of 13014 ziet wanneer u muziek vanaf uw Mac synchroniseert

Lees hier wat u moet doen als u muziek in iTunes of de Finder op uw Mac niet kunt synchroniseren met uw iPhone, iPad of iPod touch.

Software bijwerken

Zorg ervoor dat uw Mac is bijgewerkt naar de nieuwste versie van macOS en uw iPhone, iPad of iPod touch is bijgewerkt naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS. Als u macOS Mojave of lager gebruikt, controleert u of u de nieuwste versie van iTunes gebruikt. Probeer vervolgens opnieuw te synchroniseren.

De mediabestanden verzamelen in de muziekbibliotheek

De mediabestanden in uw muziekbibliotheek worden mogelijk bewaard op verschillende locaties. Verzamel uw bestanden om ervoor te zorgen dat het materiaal op één plek wordt bewaard en probeer vervolgens opnieuw te synchroniseren.

Door uw bestanden te verzamelen, kunt u problemen met bevoegdheden corrigeren en het synchronisatieproces vereenvoudigen.

Controleren op eventuele problemen met beveiligingssoftware van andere fabrikanten

Bepaalde software van andere fabrikanten, waaronder beveiligingssoftware, kan het synchronisatieproces tussen de computer en het apparaat verstoren. Wijzig de instellingen van de beveiligingssoftware en probeer vervolgens opnieuw te synchroniseren.

Als u de fout nog steeds ziet

Het kan zijn dat er een probleem is met enkele specifieke nummers die u probeert te synchroniseren. Om de nummers te identificeren:

• Controleer of in het bericht wordt gemeld welke nummers het probleem veroorzaken.

• Synchroniseer slechts enkele nummers tegelijkertijd en voeg meer nummers toe totdat het probleem zich opnieuw voordoet.

Als er problemen zijn met nummers die u in de iTunes Store hebt gekocht, verwijdert u deze eerst. Vervolgens downloadt u apps en muziek opnieuw. U kunt ook apps en muziek rechtstreeks naar uw iPhone, iPad of iPod touch downloaden.

Mogelijk hebt u een probleem met nummers die u hebt gekopieerd van een cd of die u niet in de iTunes Store hebt gekocht. In dat geval verwijdert u deze en importeert u deze vervolgens opnieuw van de oorspronkelijke bron.

Meer hulp

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.