Over OS X Server 5.1.5

Lees hier meer over de wijzigingen in de OS X Server v5.1.5-update.

Deze software werkt OS X Server v5.0.3, v5.0.4, v5.0.15 of v5.1 bij. Voor de installatie is OS X El Capitan v10.11.5 vereist.

OS X Server v5.1.5 vereist OS X v10.11.5. Als de OS X-versie op uw Mac lager is dan v10.11.5, moet u deze bijwerken naar OS X v10.11.5 om OS X Server v5.1.5 te kunnen gebruiken.

Bijwerken

Op een Mac met OS X v10.11.5 kunt u OS X Server bijwerken naar v5.1.5 via het paneel Updates van de Mac App Store. Om te voorkomen dat voorzieningen worden onderbroken, worden Server-updates niet automatisch geïnstalleerd, zelfs niet als u ervoor hebt gekozen om andere updates van de Mac App Store automatisch te installeren.

Tijdens de installatie ziet u mogelijk het bericht ‘Het programma Server is vervangen’. Dit is normaal bij de update. Alle instellingen en gegevens van Server blijven tijdens de update behouden.

Na de installatie opent u het programma Server om de configuratie van alle eerder geconfigureerde voorzieningen te voltooien.

Aangebrachte wijzigingen

OS X Server v5.1.5 verbetert de algemene stabiliteit van OS X Server en levert de volgende specifieke verbeteringen:

• Bijgewerkt voor OS X El Capitan v10.11.5

Profielbeheer

• Configureer een respijtperiode voordat een toegangscode is vereist op een gedeelde iPad

• Ondersteuning voor het overslaan van het paneel True Tone Configuratie-assistent die werd geïntroduceerd in iOS 9.3

• Nieuwe commando’s (alleen gedeelde iPads): ‘Diagnostische info versturen’ en App-analyse in-/uitschakelen

• Nieuwe beperkingen (alleen beheerd): sta wijzigen toe van ‘Diagnostische info versturen’