Download icon

Download - macOS Sierra 10.12.2 Combo-update

De macOS Sierra 10.12.2-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en prestaties van je Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update:

• Verbetert de configuratie en betrouwbaarheid van automatische ontgrendeling
  • Maakt het mogelijk om een knop voor Chinese geschreven trackpadinvoer toe te voegen aan de Control Strip van de Touch Bar
  • Voegt ondersteuning toe voor het maken van schermafbeeldingen van de Touch Bar met het programma Schermafbeelding of de toetscombinatie Cmd + Shift + 6
  • Verhelpt een probleem dat ertoe leidde dat de emoji-kiezer van de Touch Bar op het beeldscherm verscheen
  • Verhelpt grafische problemen op MacBook Pro-computers uit oktober 2016
  • Verhelpt een probleem waarbij System Integrity Protection was uitgeschakeld op sommige MacBook Pro-computers uit oktober 2016
  • Verbetert de manier waarop je iCloud-bureaublad en -documenten configureert en kunt aangeven dat je deze voorziening niet wilt gebruiken
  • Verhelpt een probleem met de ontvangst van waarschuwingen voor geoptimaliseerde opslag
  • Verbetert de audiokwaliteit bij het gebruik van een Bluetooth-koptelefoon voor Siri en FaceTime
  • Verbetert de stabiliteit van Foto's bij het aanmaken en bestellen van fotoboeken
  • Verhelpt een probleem dat ertoe leidde dat inkomende Mail-berichten niet werden weergegeven bij het gebruik van een Microsoft Exchange-account
  • Verhelpt een probleem waarbij Safari-extensies die buiten de Safari-extensiegalerie waren gedownload niet konden worden geïnstalleerd
  • Voegt ondersteuning toe voor nieuwe installaties van Windows 8 en Windows 7 met Boot Camp op ondersteunde Macs

Meer informatie over deze update vind je op: https://support.apple.com/nl-nl/HT207307

Meer informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vind je op: https://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Bestandsgrootte: 2,05 GB

Systeemvereisten Ondersteunde talen