Sprog

Apple-id: Advarslen "Dette Apple-id er slået fra af sikkerhedsmæssige årsager" vises

Symptomer

Af hensyn til din sikkerhed deaktiveres dit Apple-id automatisk, hvis adgangskoden til kontoen indtastes forkert for mange gange.

Hvis dit Apple-id er blevet deaktiveret, og du forsøger at bruge en onlinetjeneste som iCloud eller iTunes Store, kan en af følgende meddelelser blive vist:

• "Dette Apple-id er slået fra af sikkerhedsmæssige årsager"
  • "For mange forsøg på at logge ind"
  • "Du kan ikke logge ind, fordi din konto er blevet slået fra af sikkerhedsmæssige årsager"
  • "Dette Apple-id er spærret af sikkerhedsmæssige årsager"

Løsning

Nulstilling af adgangskode til konto

Hvis kontoen af sikkerhedsmæssige årsager er blevet deaktiveret, skal du benytte iForgot (iforgot.apple.com/) for at nulstille din konto og få adgang til de deaktiverede tjenester igen. Du kan også klikke på knappen "Nulstil adgangskode" eller "Glemt adgangskode" i fejlmeddelelsen.

Hvis du er iCloud-bruger, skal du huske at indtaste hele e-postadressen i feltet med Apple-id. Eksempel: brugernavn@me.com, brugernavn@mac.com eller brugernavn@icloud.com.

Opdatering af indstillinger til enheder og tjenester, som der bruges Apple-id-adgangskode til

iCloud

Når du har ændret din adgangskode, skal du muligvis opdatere nogle indstillinger på dine enheder (iOS og Mac eller pc).

iOS-enhed (iPhone, iPad eller iPod touch)

1. Gå til Indstillinger > iCloud.
  2. Tryk på Rediger, hvis du bliver bedt om det.
  3. Skriv din nye adgangskode.
  4. Tryk på OK.

Mac OS X

1. Vælg Systemindstillinger på Apple-menuen ().
  2. Klik på iCloud.
  3. Klik på Log ud.
  4. Indtast din nye adgangskode, og klik på Log ind.

Windows-baseret pc

1. Vælg Start > Kontrolpanel.
  2. Dobbeltklik på iCloud.
  3. Klik på Log ud.
  4. Indtast din nye adgangskode, og klik på Log ind.

E-post

Hvis du benytter et e-postprogram til at få adgang til din iCloud-e-post, bliver du i programmet bedt om at indtaste en ny adgangskode, når du tjekker e-post.

• Hvis du bruger OS X Mail, og du ikke bliver bedt om en adgangskode, skal du se i kontoindstillingerne i Mail.
  • Hvis du benytter et andet e-postprogram, skal du se i programmets indbyggede dokumentation, som indeholder oplysninger om, hvordan adgangskodeindstillingerne ændres.

Andre tjenester, f.eks. iTunes, App Store og FaceTime

Hvis du bruger dit Apple-id til at foretage køb, skal du muligvis opdatere dine indstillinger i iTunes Store, App Store, iBooks Store, iMessage, Game Center og FaceTime.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger.
  2. Tryk på iTunes og App Store.
  3. Tryk på Se Apple-id.
  4. Tryk på Log ud.
  5. Log ind med dit Apple-id og din nye adgangskode.

Mac OS X

Du bliver bedt om at indtaste din adgangskode, når du foretager køb, opdaterer en app eller går ind på din konto i iTunes Store eller Mac App Store.

Pc

Du bliver bedt om at indtaste din adgangskode, når du foretager køb, opdaterer en app eller går ind på din konto i iTunes Store.

Vigtigt: Oplysninger om produkter, som ikke produceres af Apple, er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.

Sidst ændret: 05-09-2013