Apple TV 4K (3. generation) - Tekniske specifikationer

Lanceringsår: 2022

Størrelse og vægt

• Højde: 31 mm

• Bredde: 93 mm

• Dybde: 93 mm

• Vægt (Wi‑Fi-model): 208 g1

Kapacitet2

• 64 GB (Wi‑Fi-model)

• 128 GB (Wi‑Fi + Ethernet-model)

Forbindelse

No alt supplied for Image
  • Wi‑Fi-model

• HDMI 2.13

• Wi‑Fi 6 (802.11ax) med 2 x 2 MIMO

• Trådløs Bluetooth 5.0-tekno­logi

• Infrarød modtager

• Indbygget strøm­forsyning

• Wi‑Fi + Ethernet-model

• HDMI 2.13

• Wi‑Fi 6 (802.11ax) med 2 x 2 MIMO

• Trådløs Bluetooth 5.0-tekno­logi

• Infrarød modtager

• Indbygget strøm­forsyning

• Thread-netværksteknologi4

• Gigabit Ethernet

Apple TV Remote (3. generation)

No alt supplied for Image

Størrelse og vægt

• Højde: 136 mm

• Bredde: 35 mm

• Dybde: 9,25 mm

• Vægt: 66 g1

Funktioner

• Trådløs Bluetooth 5.0-tekno­logi

• Infrarød sender

• USB‑C-stik til opladning

• Genopladeligt batteri, der giver månedsvis af batteritid på en enkelt opladning (ved typisk daglig brug)

• Opladning via USB‑C-kabel til computer eller strøm­forsyning (begge sælges separat)

• Styr dit TV eller din modtager via IR eller CEC5

Processor

• A15 Bionic-chip

Systemkrav

• Køb, leje og Deling i hjemmet kræver et Apple‑id, som du bruger til App Store og andre Apple-tjenester

• 4K- og HDR-streaming kræver 4K og HDR-TV

• Kræver accept af softwarelicensvilkår på apple.com/dk/legal/sla

• Kræver HDMI-kabel (sælges separat)

• Wi‑Fi-model

• Kræver en trådløs 802.11-for­bindelse eller bredbåndsfor­bindelse til internettet

• Wi‑Fi + Ethernet-model

• Kræver en trådløs 802.11-for­bindelse, Ethernet-netværk eller bredbånds­forbindelse til internettet

Videoformater

• SDR-video med AVC/HEVC (Main/Main 10 Profile) op til 2160p, 60 billeder pr. sek.

• Dolby Vision (Profile 5) op til 2160p, 60 billeder pr. sek.

• HDR10+/HDR10/HLG med HEVC (Main 10 Profile) op til 2160p, 60 billeder pr. sek.

• H.264 Baseline Profile level 3.0 eller lavere med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps pr. kanal, 48 kHz, stereolyd i filformaterne .m4v, .mp4 og .mov

• MPEG-4-video op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 billeder pr. sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i filformaterne .m4v, .mp4 og .mov

• Quick Media Switching (QMS) via HDMI til problemfrie overgange mellem formater

Lydformater

• HE-AAC (V1), AAC (op til 320 Kbps), beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (op til 320 Kbps), MP3 VBR, Apple Lossless, FLAC, AIFF og WAV, AC‑3 (Dolby Digital 5.1), E-AC‑3 (Dolby Digital Plus 7.1 surroundsound) og Dolby Atmos

Billedformater

• HEIF, JPEG, GIF, TIFF

Kompatibilitet

• Kompatibelt med HD‑TV og UHD‑TV med HDMI3

• Kompatibelt med Bluetooth-tastaturer6

Tilgænge­lighed

Tilgænge­ligheds­funktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres Apple TV. Takket være de ind­byg­gede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn, hørelse, mobilitet og indlæring, kan du nemt finde og opleve din yndlings­underholdning.

Læs mere om Tilgænge­lighed

Funktionerne er bl.a.:

• VoiceOver

• Zoom

• Fremhæv tekst

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Understøttelse af Tekstning for høre­hæmmede og SDH

• Lydbeskri­velser

• Siri og Diktering

• Skriv til Siri

• Knapbetjening

Krav til elektricitet og omgivelser

• Spænding: 100 V til 240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz

• Driftstemperatur: 0 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -20 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 95 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: testet op til 3000 m

I æsken

• Apple TV 4K (3. generation)

• Siri Remote (3. generation)

• Strømkabel

• Dokumentation

Apple TV og miljøet

For at reducere miljøpåvirkningen er Apple TV 4K med Siri Remote designet med følgende egenskaber:7

Lavet af bedre materialer

• 80 % genanvendt aluminium i temperatur­styrings­modulet i Apple TV 4K

• 100 % genanvendt aluminium i Siri Remotes kabinet

• 100 % genanvendt aluminium i Apple TV Remotes kabinet

• 100 % genanvendt guld i belægningen på flere printkort

• 100 % genanvendt tin i lodningen i flere printkort

• Mindst 35 % genanvendt plast i flere komponenter

Smartere kemi8

• Fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium

Grøn produktion

• Apples Zero Waste-ordning hjælper leverandører med at eliminere affaldsproduktion, så intet ender på lossepladsen

• Alle leverandørers slutmonteringsanlæg overgår til 100 % vedvarende energi til Apple-produktion

Ansvarlig emballage

• 100 % af de helt nye træfibre kommer fra bæredygtigt skovbrug

• 90 % eller mere af emballagen er fiberbaseret, og der er ingen udvendig plastik­indpakning

Apple og miljøet

Vi forpligter os til at lave vores produkter uden at udnytte kloden og til at blive CO₂-neutrale på tværs af hele vores virksomhed, også produkterne, i 2030.

1. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

2. 1 GB = 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

3. Understøtter kun op til 4K HDR-videoudgang med 60 billeder pr. sek, Audio Return Channel (ARC eller eARC) og Quick Media Switching (QMS). Kræver HDCP ved afspilning af beskyttet indhold og et kompatibelt TV eller en kompatibel modtager.

4. Kun kompatibelt med HomeKit- eller Matter-aktiveret Thread-tilbehør. Thread-baseret tilbehør kræver en Thread-aktiveret hjemmehub som f.eks. Apple TV 4K eller en Thread-grænserouter fra tredjeparter.

5. Tænd og sluk, skift input til Apple TV, skru op og ned for lydstyrken, og slå lyden fra.

6. Kompatibelt med Magic Keyboard og Apple Wireless Keyboard (2011). Besøg support.apple.com/da-dk/HT201806 for at finde ud af, hvilken model du har.

7. Oplysningerne er nøjagtige ved produktlanceringen.

8. Apples specifikation for brug af bestemte stoffer (Regulated Substances Specification) beskriver Apples begrænsninger for brug af visse kemiske stoffer i materialer i Apples produkter, tilbehør, fremstillings­processer og emballage, som bruges ved levering af produkter til Apples slutkunder. Begrænsningerne er baseret på internationale love eller direktiver, tilsynsmyndigheder, krav om miljømærkning, miljøstandarder samt Apples politikker. Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning. Apple-produkter overholder Den Europæiske Unions direktiv 2011/65/EU med tilføjelser, inkl. undtagelser for brug af bly, f.eks. som loddemateriale ved høje temperaturer. Apple bestræber sig på at udfase brugen af disse undtagne stoffer og erstatte dem med nye produkter, hvor det er teknisk muligt.

Tjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller områder og kan ændres.