Apple TV 4K (2. generation) - Tekniske specifikationer

Størrelse og vægt

• Højde: 35 mm

• Bredde: 98 mm

• Dybde: 98 mm

• Vægt: 425 g1

Kapacitet

• 32 GB2

• 64 GB2

Apple TV Remote (2. generation)

No alt supplied for Image

Størrelse og vægt

• Højde: 136 mm

• Bredde: 35 mm

• Dybde: 9,25 mm

• Vægt: 63 g1

Funktioner

• Trådløs Bluetooth 5.0-tekno­logi

• Infrarød sender

• Lightning-stik til opladning

• Genopladeligt batteri, der giver månedsvis af batteritid på en enkelt opladning (ved typisk daglig brug)

• Opladning via USB til computer eller strøm­forsyning (sælges separat)

• Styr dit TV eller din modtager via IR eller CEC.3

Porte og grænseflader

No alt supplied for Image
  • HDMI 2.14

• 802.11ax Wi‑Fi 6 med MIMO, simultaneous dual band (2,4 GHz og 5 GHz)

• Thread

• Gigabit Ethernet

• Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi

• Infrarød modtager

• Indbygget strøm­forsyning

Processor

• A12 Bionic-chip med 64‑bit-arkitektur

Systemkrav

• Køb, leje og Deling i hjemmet kræver et Apple‑id, som du bruger til App Store og andre Apple-tjenester.

• Kræver en trådløs 802.11-for­bindelse, Ethernet-netværk eller bredbåndsfor­bindelse til internettet

• 4K- og HDR-streaming kræver 4K og HDR-TV

• Kræver accept af softwarelicensvilkår på apple.com/dk/legal/sla

• Kræver HDMI-kabel (sælges separat)

Videoformater

• H.264/HEVC SDR-video op til 2160p, 60 billeder pr. sek., Main/Main 10 Profile

• HEVC Dolby Vision (Profile 5)/HDR10 (Main 10 Profile)/HLG op til 2160p, 60 billeder pr. sek.

• H.264 Baseline Profile level 3.0 eller lavere med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps pr. kanal, 48 kHz, stereolyd i filformaterne .m4v, .mp4 og .mov

• MPEG-4-video op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 billeder pr. sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i filformaterne .m4v, .mp4 og .mov

Lydformater

• HE-AAC (V1), AAC (op til 320 Kbps), beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (op til 320 Kbps), MP3 VBR, Apple Lossless, FLAC, AIFF og WAV, AC‑3 (Dolby Digital 5.1), E-AC‑3 (Dolby Digital Plus 7.1 surround sound) og Dolby Atmos

Billedformater

• HEIF, JPEG, GIF, TIFF

Kompatibilitet

• Kompatibel med HD-TV og UHD-TV med HDMI4

• Kompatibel med Bluetooth-tastaturer5

Tilgængelighed

Tilgænge­lighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres Apple TV. Takket være de ind­byg­gede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn, hørelse, mobilitet og indlæring, kan alle nemt finde og nyde den under­holdning, de allerbedst kan lide. Læs mere om Tilgængelighed

Funktionerne er bl.a.:

• VoiceOver

• Zoom

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Understøttelse af Tekstning for høre­hæmmede og SDH

• Lydbeskri­velser

• Diktering

• Knapbetjening

I æsken

• Apple TV 4K

• Apple TV Remote

• Strømkabel

• Lightning til USB-kabel

• Dokumentation

Apple TV og miljøet

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er Apple TV 4K med Apple TV Remote de­signet med følgende egenskaber:6

Lavet af bedre materialer

• 100 % genanvendt aluminium i Apple TV Remotes kabinet

• 100 % genanvendt tin i hovedbundkortets lodning

• Mindst 35 % genanvendt plast i flere komponenter

Energieffektiv

• ENERGY STAR® -certificeret7

Smartere kemi8

• Fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium

Grøn produktion

• Apples Zero Waste-ordning hjælper leverandører med at eliminere affaldsproduktion, så intet ender på lossepladsen

• Alle leverandørers slutmonteringsanlæg overgår til 100 % vedvarende energi til Apple-produktion

Ansvarlig emballage

• 100 % af alle nye træfibre kommer fra bæredygtigt skovbrug

• Genbrugelig emballage, der hovedsageligt er udført i fiber

Apple og miljøet

Vi forpligter os til at lave vores produkter uden at udnytte kloden og til at blive CO2-neutrale på tværs af hele vores virksomhed, også produkterne, i 2030.

1. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

2. 1 GB = 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

3. Tænd og sluk, skift input til Apple TV, skru op og ned for lydstyrken, og slå lyden fra.

4. Understøtter op til 4K HDR-video­udgang med 60 billeder pr. sek. Kræver HDCP ved afspilning af beskyttet indhold.

5. Kompatibelt med Magic Keyboard og Apple Wireless Keyboard (2011). Besøg support.apple.com/da-dk/HT201806 for at finde ud af, hvilken model du har.

6. Oplysningerne er nøjagtige ved produktlanceringen.

7. ENERGY STAR og ENERGY STAR-mærket er registrerede varemærker ejet af U.S. Environmental Protection Agency.

8. Apple definerer sine begrænsninger for skadelige stoffer, herunder definitioner af stoffer, som Apple ikke tillader, i Apples specifikation for brug af bestemte stoffer (Regulated Substances Specification). Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning.

Tjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller områder og kan ændres.