iMac (24 tommer, M1, 2021) - Tekniske specifikationer

Farver

• Blå

• Grøn

• Lyserød

• Sølv

• Gul

• Orange

• Lilla

Chip

• Apple M1-chip

• 8-core CPU med 4 højtydende kerner og 4 effek­tivitetskerner

• 7-core GPU, 8-core GPU

• 16-core Neural Engine

Lagerplads2

• 256 GB SSD eller 512 GB SSD

• Kan konfigureres til: 512 GB, 1 TB eller 2 TB

Hukommelse

• 8 GB samlet hukommelse

• Kan konfigureres til 16 GB samlet hukommelse

Skærm

• 24" 4,5K Retina-skærm

• Opløsning på 4480 x 2520 ved 218 pixels pr. tomme med understøttelse af 1 milliard farver

• Lysstyrke på 500 nits

• Bredere farveområde (P3)

• True Tone-tekno­logi

Målt diagonalt er den faktiske skærmstørrelse 23,5"

Kamera

• 1080p FaceTime HD-kamera

• Avanceret billedsignalprocessor med intelligent video

Video­understøttelse

• Understøtter fuld original­opløsning med 1 milliard farver på den ind­byg­gede skærm og sam­tidig også:

• En ekstern skærm med op til 6K-opløsning ved 60 Hz

• Thunderbolt 3-udgang til digital video

• Original DisplayPort-udgang via USB‑C

• VGA, HDMI, DVI og Thunderbolt 2 understøttet via mellemstik (sælges separat)

Lyd

• Hi-fi-system med seks højttalere inkl. vibrationsdæmpende bashøjttalere

• Bred stereolyd

• Understøttelse af rumlig lyd ved afspilning af musik eller video med Dolby Atmos

• Tre mikrofoner i studiekvalitet med højt signal-til-støj-forhold og retnings­bestemt stråle­dannelse

• Understøttelse af “Hej Siri”

Tilslutning og udvidelse

• To Thunderbolt-/USB 4-porte, der under­støtter:

• DisplayPort

• Thunderbolt 3 (op til 40 Gb/s)

• USB 4 (op til 40 Gb/s)

• USB 3.1, 2. generation (op til 10 Gb/s)

• Thunderbolt 2, HDMI, DVI og VGA understøttet via mellemstik (sælges separat)

• 3,5 mm jackstik til hoved­telefoner

• Gigabit Ethernet

• To USB 3-porte (op til 10 Gb/s)

Tastatur m.m.

• Magic Keyboard

• Magic Mouse

Kan konfigureres med: Magic Keyboard med Touch ID, Magic Keyboard med Touch ID og numeriske taster, Magic Trackpad

Trådløs tekno­logi

• Wi‑Fi

• Trådløst 802.11ax Wi‑Fi 6-netværk

• IEEE 802.11a/b/g/n/ac-kompatibel

• Bluetooth

• Trådløs Bluetooth 5.0-tekno­logi

Størrelse og vægt

• Højde: 46,1 cm

• Bredde: 54,7 cm

• Dybde (fod): 14,7 cm

• Vægt: 2-porte: 4,46 kg3 , 4-porte: 4,48 kg3

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz, enkeltfaset

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 90 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 5.000 m

I æsken

• iMac

• Magic Keyboard

• Magic Mouse

• 143 W strøm­forsyning

• Strømkabel (2 m)

• USB‑C til Lightning-kabel

Styresystem

macOS

macOS er verdens mest avan­cerede computer­styresystem. macOS Ventura binder hverdagen sammen og gør alle de ting, du gør mest på din Mac, endnu bedre. Læs mere om det nyeste operativsystem

Tilgænge­lighed

Tilgænge­lighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye iMac. Takket være de ind­byg­gede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn, hørelse, mobilitet og indlæring, kan alle lave fantastiske ting. Læs mere om Tilgænge­lighed

Funktionerne er bl.a.:

• Stemmekontrol

• VoiceOver

• Zoom

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Siri og Diktering

• Knapbetjening

Ind­byg­gede programmer4

• App Store

• Bøger

• Kalender

• Kontakter

• FaceTime

• Find

• GarageBand

• Hjem

• iMovie

• Keynote

• Mail

• Kort

• Beskeder

• Musik

• Noter

• Numbers

• Pages

• Photo Booth

• Fotos

• Podcasts

• Billed­fremviser

• QuickTime Player

• Påmindelser

• Safari

• Genveje

• Siri

• Værdi­papirer

• Time Machine

• TV

• Memoer

Specielle konfigurationer

Konfigurer din iMac med disse muligheder. Leder du efter en iMac, du kan montere på en væg eller en justerbar arm? Vælg en iMac med indbygget VESA Mount Adapter

• Magic Keyboard med Touch ID

• Magic Keyboard med Touch ID og numeriske taster

• Magic Trackpad

• 16 GB samlet hukommelse

• 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD

• Gigabit Ethernet

iMac og miljøet

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er 24" iMac de­signet med følgende egenskaber:5

Lavet af bedre materialer

• 100 % genanvendte sjældne jordarter i alle magneter, som udgør 99 % af enhedens samlede mængde sjældne jordarter

• 100 % genanvendt tin i hovedbundkortets lodning

• Kabinettet er lavet af genanvendeligt aluminium med reduceret CO2-aftryk

• Mindst 35 % genanvendt plast i flere komponenter

Energieffektiv

• ENERGY STAR®-certificeret6

Smartere kemi7

• Glas uden arsen

• Fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium

Grøn produktion

• Apples Zero Waste-ordning hjælper leverandører med at eliminere affaldsproduktion, så intet ender på lossepladsen

• Alle leverandørers slutmonteringsanlæg overgår til 100 % vedvarende energi til Apple-produktion

Ansvarlig emballage

• 100 % af alle nye træfibre kommer fra bæredygtigt skovbrug

• Genbrugelig emballage, der hovedsageligt er udført i fiber

Apple og miljøet

Vi forpligter os til at lave vores produkter uden at udnytte kloden og til at blive CO2-neutrale på tværs af hele vores virksomhed, også produkterne, i 2030.

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau

L W A,m (B)

Lydtryksniveau

Brugerplacering

L p A,m (dB)

Passiv tilstand

1,7 (K V = 0,3)

7

Trådløst internet

1,7 (K V = 0,3)

7

1. L W A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,1 B.

2. L p A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 1 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)

4. K v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.

5. Mængden L W A,c (tidligere kaldet L W Ad) kan beregnes ud fra summen af L W A,m og K v .

6. Under test af det trådløse internet gennemses 25 populære websteder.

7. Testede konfigurationer: a) Apple M1-chip, CPU med 8 kerner/GPU med 8 kerner, 8 GB hukommelse, 512 GB lagerplads, 4 porte b) Apple M1-chip, CPU med 8 kerner/GPU med 7 kerner, 8 GB hukommelse, 256 GB lagerplads, 2 porte.

1. Magic Keyboard med Touch ID følger med 24" iMac-systemerne med Apple M1-chip og 8‑core GPU og kan tilvælges på systemer med 7‑core GPU.

2. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

3. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

4. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan hentes i Mac App Store. For at kunne hente pro­gram­mer skal du have et Apple‑id og en enhed, der er kompatibel med den version af styresystemet, der kræves til hvert program.

5. Oplysningerne er nøjagtige ved produktlanceringen.

6. ENERGY STAR og ENERGY STAR-mærket er registrerede varemærker ejet af U.S. Environmental Protection Agency.

7. Apple definerer sine begrænsninger for skadelige stoffer, herunder definitioner af stoffer, som Apple ikke tillader, i Apples specifikation for brug af bestemte stoffer (Regulated Substances Specification). Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning.