AirPods Pro (1. generation) med trådløst opladningsetui – tekniske specifikationer

Lydtekno­logi

• Aktiv støjreduktion

• Transparent lyd

• Adaptiv EQ

• Ventilsystem til trykudligning

• Specialfremstillet Apple-driver med stort udsving

• Specialfremstillet forstærker med stort dynamisk område

• Rumlig lyd med dynamisk registrering af hovedbe­vægel­ser1

Sensorer

• To stråledannende mikrofoner

• Indadrettet mikrofon

• To optiske sensorer

• Bevægelsesaccelerometer

• Stemmeaccelerometer

• Tryksensor

Chip

• H1-hovedtelefonchip

Betjening

• Tryk én gang for at afspille en sang, sætte på pause eller besvare et opkald

• Tryk to gange for at gå til næste sang

• Tryk tre gange for at gå til forrige sang

• Tryk og hold nede for at skifte mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd

• Sig “Hej Siri” for f.eks. at afspille en sang, ringe op eller få vejvisning

Sved- og vandafvisning2

• Sved- og vandafvisende (IPX4)

Størrelse og vægt (enkeltvis)3

AirPods Pro (individuellt)

• Højde: 30,9 mm

• Bredde: 21,8 mm

• Dybde: 24,0 mm

• Vægt: 5,4 gram

Trådløst opladning etui

• Højde: 45,2 mm

• Bredde: 60,6 mm

• Dybde: 21,7 mm

• Vægt: 45,6 gram

Opladningsetui

• Virker med Qi-opladere og Lightning-stik

Batteri

AirPods Pro

• Op til 4,5 timers afspilningstid på en enkelt opladning (op til 5 timer med Aktiv støjreduktion og Transparent lyd slået fra)4

• Op til 3,5 timers taletid på en enkelt opladning5

AirPods Pro med trådløst opladningsetui

• Over 24 timers afspilningstid6

• Over 18 timers taletid7

5 minutter i etuiet giver ca. 1 times afspilningstid8 eller ca. 1 times taletid9

Forbindelses muligheder

• Bluetooth 5.0

I æsken

• AirPods Pro

• Trådløst opladningsetui

• Silikoneørepropper (tre størrelser)

• Lightning til USB‑C-kabel

Tilgænge­lighed

Tilgænge­lighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye AirPods Pro. Funktionerne er bl.a.:

• Lyt direkte10

• Niveau i hoved­telefoner

• Tilpasning af hoved­telefoner

• Forstærkning af tale

Systemkrav11

• iPhone- og iPod touch-modeller med den nyeste version af iOS

• iPad-modeller med den nyeste version af iPadOS

• Apple Watch-modeller med den nyeste version af watchOS

• Mac-modeller med den nyeste version af macOS

• Apple TV-modeller med den nyeste version af tvOS

Kompatibilitet

iPhone-modeller

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone 712

• iPhone 7 Plus12

• iPhone 6s12

• iPhone 6s Plus12

• iPhone SE (2. generation)

• iPhone SE (1. generation12

iPod-modeller

• iPod touch (7. generation)

Mac-modeller12

• MacBook (Retina, 12", primo 2015-2017)

• MacBook Air (11", medio 2012-primo 2015)

• MacBook Air (13", medio 2012-2017)

• MacBook Air (Retina, 13", 2018-2020)

• MacBook Air (M1, 2020)

• MacBook Pro (Retina, 13", ultimo 2012-primo 2015)

• MacBook Pro (Retina, 15", medio 2012-medio 2015)

• MacBook Pro (13", medio 2012-2020)

• MacBook Pro (15", medio 2012-2019)

• MacBook Pro (13", 2020, to porte)

• MacBook Pro (13", 2020, fire porte)

• MacBook Pro (13", M1, 2020)

• MacBook Pro (14", 2021)

• MacBook Pro (16", 2021)

• MacBook Pro (16", 2019)

• iMac (21,5", ultimo 2012-2017)

• iMac (27", ultimo 2012-ultimo 2013)

• iMac (Retina 4K, 21,5", ultimo 2015-2019)

• iMac (Retina 5K, 27", ultimo 2014-2020)

• iMac (24", M1, 2021)

• iMac Pro (2017)

• Mac mini (ultimo 2012-ultimo 2018)

• Mac mini (M1, 2020)

• Mac Pro (ultimo 2013-2019)

iPad-modeller

• 12,9" iPad Pro (5. generation)

• 12,9" iPad Pro (4. generation)

• 12,9" iPad Pro (3. generation)

• 12,9" iPad Pro (2. generation)

• 12,9" iPad Pro (1. generation)12

• 11" iPad Pro (3. generation)

• 11" iPad Pro (2. generation)

• 11" iPad Pro (1. generation)

• 10,5" iPad Pro

• 9,7" iPad Pro12

• iPad (9. generation)

• iPad (8. generation)

• iPad (7. generation)

• iPad (6. generation)

• iPad (5. generation)

• iPad Air (4. generation)

• iPad Air (3. generation)

• iPad Air 212

• iPad mini (6. generation)

• iPad mini (5. generation)

• iPad mini 412

Apple Watch-modeller12

• Apple Watch Series 7

• Apple Watch Series 6

• Apple Watch SE

• Apple Watch Series 5

• Apple Watch Series 4

• Apple Watch Series 3

• Apple Watch Series 2

• Apple Watch Series 1

Apple TV-modeller

• Apple TV 4K

• Apple TV HD

AirPods Pro og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus.

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er AirPods Pro de­signet med følgende egenskaber:

• Uden bromerede flammehæmmere

• PVC-fri

• Uden beryllium

• Uden kviksølv

1. Tilpas stereo til rummet under­støtter stereoindhold med iOS 15 eller nyere, Apple Music med Dolby Atmos eller 5.1 og videoindhold optaget i 5.1, 7.1 og Dolby Atmos fra understøttede apps.

2. AirPods (3. generation) og AirPods Pro er sved- og vandafvisende ved sport og træning, som ikke foregår i vand. AirPods (3. generation) og AirPods Pro er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IPX4-klassificerede i henhold til IEC-standard 60529. Sved- og vandafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade våde AirPods (3. generation) og AirPods Pro. Se, hvordan du rengør og tørrer dem, på https://support.apple.com/da-dk/HT210711.

3. Test udført af Apple i oktober 2019 med testmodeller af AirPods Pro med trådløst opladningsetui og software i kombination med iPhone 11 Pro Max-enheder og betaversioner af software. Playlisten bestod af 358 sange købt i iTunes Store (256 Kbps AAC-kodning). Lydstyrken var indstillet til 50 %, og Aktiv støjreduktion var aktiveret. Med Aktiv støjreduktion og Transparent lyd slået fra var afspilningstiden op til 5 timer. Testen omfattede fuld­stændig afladning af AirPods Pro-batteriet ved lydafspilning, indtil den ene AirPod Pro stoppede med at spille. Batteritiden afhænger af enhedens indstil­linger, omgivelser, brug og mange andre faktorer.

4. Test udført af Apple i oktober 2019 med testmodeller af AirPods Pro med trådløst opladningsetui og software i kombination med iPhone 11 Pro Max-enheder og betaversioner af software. Lydstyrken var indstillet til 50 %, og Aktiv støjreduktion var aktiveret. Testen omfattede fuld­stændig afladning af AirPods Pro-batteriet med et mobiltelefonopkald, indtil den ene AirPod Pro stoppede med at afspille opkaldslyd. Batteritiden afhænger af enhedens indstil­linger, omgivelser, brug og mange andre faktorer.

5. Test udført af Apple i oktober 2019 med testmodeller af AirPods Pro med trådløst opladningsetui og software i kombination med iPhone 11 Pro Max-enheder og betaversioner af software. Playlisten bestod af 358 sange købt i iTunes Store (256 Kbps AAC-kodning). Lydstyrken var indstillet til 50 %, og Aktiv støjreduktion var aktiveret. Testen omfattede fuld­stændig afladning af AirPods Pro-batteriet ved lydafspilning, indtil den ene AirPod Pro stoppede med at spille. De afladede AirPods Pro blev opladet til 100 procent og blev efterfølgende brugt til lydafspilning, indtil den ene AirPod Pro stoppede med at spille. Denne cyklus blev gentaget, indtil både AirPods Pro og opladningsetuiet var helt afladede. Batteritiden afhænger af enhedens indstil­linger, omgivelser, brug og mange andre faktorer.

6. Test udført af Apple i oktober 2019 med testmodeller af AirPods Pro med trådløst opladningsetui og software i kombination med iPhone 11 Pro Max-enheder og betaversioner af software. Lydstyrken var indstillet til 50 %, og Aktiv støjreduktion var aktiveret. Testen omfattede fuld­stændig afladning af AirPods Pro-batteriet med et mobiltelefonopkald, indtil den ene AirPod Pro stoppede med at afspille opkaldslyd. De afladede AirPods Pro blev opladet til 100 procent og blev efterfølgende brugt til mobiltelefonopkald, indtil den ene AirPod Pro stoppede med at afspille opkaldslyd. Denne cyklus blev gentaget, indtil både AirPods Pro og opladningsetuiet var helt afladede. Batteritiden afhænger af enhedens indstil­linger, omgivelser, brug og mange andre faktorer.

7. Test udført af Apple i oktober 2019 med testmodeller af AirPods Pro med trådløst opladningsetui og software i kombination med iPhone 11 Pro Max-enheder og betaversioner af software. Playlisten bestod af 358 sange købt i iTunes Store (256 Kbps AAC-kodning). Lydstyrken var indstillet til 50 %, og Aktiv støjreduktion var aktiveret. Test af 5-minutters opladning blev udført med afladede AirPods Pro, der blev opladet i 5 minutter og efterfølgende brugt til lydafspilning, indtil den ene AirPod Pro stoppede med at spille. Batteritiden afhænger af enhedens indstil­linger, omgivelser, brug og mange andre faktorer.

8. Test udført af Apple i oktober 2019 med testmodeller af AirPods Pro med trådløst opladningsetui og software i kombination med iPhone 11 Pro Max-enheder og betaversioner af software. Lydstyrken var indstillet til 50 %, og Aktiv støjreduktion var aktiveret. Test af 5-minutters opladning blev udført med afladede AirPods Pro, der blev opladet i 5 minutter og efterfølgende brugt til mobiltelefonopkald, indtil den ene AirPod Pro stoppede med at afspille opkaldslyd. Batteritiden afhænger af enhedens indstil­linger, omgivelser, brug og mange andre faktorer.

9. Kræver den nyeste version af iOS eller iPadOS.

10. AirPods Pro kan bruges som Bluetooth-øretelefoner med Apple-enheder, der bruger tidligere softwareversioner, og med enheder fra andre producenter end Apple, men funktionaliteten vil være begrænset.

11. Deling af lyd er ikke understøttet.

12. MagSafe-opladning kræver en kompatibel MagSafe-oplader. Trådløs opladning kræver en Qi-certificeret trådløs oplader.

13. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries, hvis du vil have flere oplys­ninger.