iMac (Retina 4K, 21,5", 2019) - Tekniske specifikationer

Skærm

• Retina 4K-skærm

• 21,5" (diagonalt) Retina 4K-skærm

• Opløsning på 4096 x 2304 pixels med understøttelse af en milliard farver

• Lysstyrke på 500 nits

• Bredere farveområde (P3)

Processor

• 3,6 GHz

• 3,6 GHz quad-core Intel Core i3-processor

• Kan konfigureres til 3,2 GHz 6-core Intel Core i7-processor, Turbo Boost op til 4,6 GHz

• 3,0 GHz

• 3,0 GHz 6-core Intel Core i5-processor, Turbo Boost op til 4,1 GHz

• Kan konfigureres til 3,2 GHz 6-core Intel Core i7-processor, Turbo Boost op til 4,6 GHz

Hukommelse

• 3,6 GHz

• 8 GB 2400 MHz DDR4-hukommelse

• Kan konfigureres til 16 GB eller 32 GB

• 3,0 GHz

• 8 GB 2666 MHz DDR4-hukommelse

• Kan konfigureres til 16 GB eller 32 GB

Lagringskapacitet1

• 3,6 GHz

• 256 GB SSD

• Kan konfigureres til 1 TB Fusion Drive

• 3,0 GHz

• 256 GB SSD

• Kan konfigureres til 1 TB Fusion Drive

Grafik

• 3,6 GHz

• Radeon Pro 555X med 2 GB GDDR5-hukommelse

• 3,0 GHz

• Radeon Pro 560X med 4 GB GDDR5-hukommelse

• Kan konfigureres til Radeon Pro Vega 20 med 4 GB HBM2-hukommelse

Skærm­understøttelse og kamera

• FaceTime HD-kamera

• Understøtter fuld original­opløsning på den ind­byg­gede skærm med millioner af farver (21,5") eller 1 milliard farver (21,5" 4K) – og sam­tidig også:

• En ekstern skærm med en opløsning på 5120 x 2880 pixels (5K) ved 60 Hz og understøttelse af 1 milliard farver, eller

• To eksterne skærme med en opløsning på 3840 x 2160 pixels (4K UHD) ved 60 Hz og understøttelse af 1 milliard farver, eller

• To eksterne skærme med en opløsning på 4096 x 2304 pixels (4K) ved 60 Hz og understøttelse af millioner af farver

• Thunderbolt 3-udgang til digital video

• Original DisplayPort-udgang via USB‑C

• Thunderbolt 2, HDMI, DVI og VGA understøttet via mellemstik (sælges separat)

Lyd

• Stereo­højttalere

• Mikrofon

• 3,5 mm jackstik til hoved­telefoner

Tilslutning og udvidelse

• 3,5 mm jackstik til hoved­telefoner

• SDXC-kortplads

• Fire USB-A-porte

• To Thunderbolt 3-porte (USB‑C) med understøttelse af:

• DisplayPort

• Thunderbolt (op til 40 Gb/s)

• USB 3.1, 2. generation (op til 10 Gb/s)

• Thunderbolt 2, HDMI, DVI og VGA understøttet via mellemstik (sælges separat)

• 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ‑45-stik)

• Plads til Kensington-lås

Tastatur m.m.

• Magic Keyboard

• Magic Mouse 2

• Kan konfigureres med Magic Keyboard med numeriske taster

• Kan konfigureres med Magic Trackpad 2

Trådløs tekno­logi

• Wi‑Fi

• Trådløst 802.11ac Wi‑Fi-netværk

• IEEE 802.11a/b/g/n-kompatibelt

• Bluetooth

• Trådløs Bluetooth 4.2-tekno­logi

Størrelse og vægt

• Højde: 45,0 cm

• Bredde: 52,8 cm

• Dybde: 17,5 cm

• Vægt: 5,48 kg2

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz, enkeltfaset

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 90 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 5.000 m

I æsken

• iMac med Retina 4K-skærm

• Magic Keyboard

• Magic Mouse 2

• Strømkabel

• Lightning til USB-kabel

• Pudseklud

Styresystem

macOS

macOS er verdens mest avancerede computerstyresystem. macOS Big Sur introducerer et smart nyt design og vigtige opdateringer i programmer, så macOS bliver endnu flottere og endnu mere effektivt.

Læs mere

Tilgænge­lighed

Tilgænge­lighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye iMac. Takket være de ind­byg­gede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn, hørelse, mobilitet og indlæring, kan alle lave fantastiske ting.

Læs mere

Funktionerne er bl.a.:

• Stemmekontrol

• VoiceOver

• Zoom

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Siri og Diktering

• Knapbetjening

• Tekstning for høre­hæmmede

• Tekst til tale

Ind­byg­gede program­mer3

• Fotos

• iMovie

• GarageBand

• Pages

• Numbers

• Keynote

• Siri

• Safari

• Mail

• FaceTime

• Beskeder

• Kort

• Værdi­papirer

• Hjem

• Memoer

• Noter

• Kalender

• Kontakter

• Påmindelser

• Photo Booth

• Billed­fremviser

• Bøger

• App Store

• Time Machine

• TV

• Musik

• Podcasts

• Find

• QuickTime Player

Specielle konfigurationer

Konfigurér din iMac med disse muligheder.

Leder du efter en iMac, du kan montere på en væg eller en justerbar arm? Vælg en iMac med indbygget VESA Mount Adapter

• 3,6 GHz

• Magic Trackpad 2

• Magic Keyboard med numeriske taster

• 3,2 GHz 6-core Intel Core i7-opgradering

• 16 GB eller 32 GB hukommel­ses­opgra­dering

• 1 TB Fusion Drive

• 512 GB eller 1 TB SSD

• 3,0 GHz

• Magic Trackpad 2

• Magic Keyboard med numeriske taster

• 3,2 GHz 6-core Intel Core i7-opgradering

• 16 GB eller 32 GB hukommel­ses­opgra­dering

• 1 TB Fusion Drive

• 512 GB eller 1 TB SSD

• Radeon Pro Vega 20 med 4 GB HBM2-hukommelse

iMac og miljøet

Vi tager ansvar for vores produkters miljøpåvirkning i hele deres levetid.

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er 21,5" iMac med Retina 4K-skærm de­signet med følgende egenskaber:4

Lavet med bedre materialer

• Kabinettet er lavet af genanvendelig aluminium med reduceret CO2-aftryk

• Mindst 50 % genanvendt plast i adskillige komponenter

Energieffektiv

• Opfylder kravene til ENERGY STAR

Smartere kemi

• Glas uden arsen

• Kviksølvfri skærm med LED-baggrunds­be­lysning

• Fri for bromerede flammehæmmere, PVC5 og beryllium

Grøn produktion

• Leverandørernes slutmonteringsanlæg genererer ikke affald, som ender på lossepladsen6

Ansvarlig emballage

• 100 % af alle nye træfibre kommer fra bæredygtigt skovbrug

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau

L W A,m (B)

Lydtryksniveau

Brugerplacering

L p A,m (dB)

Passiv tilstand

2,0 (K V = 0,3)

12

Harddisktilgang

2,0 (K V = 0,3)

12

Trådløst internet

2,1 (K V = 0,3)

13

1. L W A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,1 B.

2. L p A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 1 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)

4. K v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.

5. Mængden L W A,c (tidligere kaldet L W Ad) kan beregnes ud fra summen af L W A,m og K v.

6. Under test af det trådløse internet gennemses 25 populære websteder.

7. Konfigurationen er testet: 3,0 GHz 6-core Intel Core i5-processor, 8 GB hukommelse, 1 TB Fusion Drive, Radeon Pro 560X.

1. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

2. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan hentes i Mac App Store. For at kunne hente programmer skal du have et Apple‑id og en enhed, der er kompatibel med den version af styresystemet, der kræves til hvert program.

4. Oplysningerne er nøjagtige ved produktlanceringen.

5. Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning.

6. Leverandørernes anlæg til slutmontering af 21" iMac med Retina 4K-skærm og 27" iMac med Retina 5K-skærm er tredjepartscertificeret som Zero Waste af UL LLC (UL 2799 Standard).