No alt supplied for Image

Mac mini (2018) - Technische specificaties

Processor

• 4‑core

• 3,6‑GHz quad‑core Intel Core i3

• 6 MB gedeelde L3‑cache

• Te bestellen met:

• 6‑core

3,2‑GHz 6‑core Intel Core i7

Turbo Boost tot 4,6 GHz

12 MB gedeelde L3‑cache

• 6‑core

• 3,0‑GHz 6‑core Intel Core i5

• Turbo Boost tot 4,1 GHz

• 9 MB gedeelde L3‑cache

• Te bestellen met:

• 6‑core

3,2‑GHz 6‑core Intel Core i7

Turbo Boost tot 4,6 GHz

12 MB gedeelde L3‑cache

Geheugen

• 8 GB

• 2666‑MHz DDR4 SO‑DIMM-geheugen

• Te bestellen met:

• 16 GB, 32 GB of 64 GB

Opslag1

• 128 GB

• PCIe‑SSD

• Te bestellen met:

• SSD van 256 GB, 512 GB, 1 TB of 2 TB

• 256 GB

• PCIe‑SSD

• Te bestellen met:

• SSD van 512 GB, 1 TB of 2 TB

• 512 GB

• PCIe‑SSD

• Te bestellen met:

• SSD van 1 TB of 2 TB

Graphics

• Intel UHD Graphics 630

Video-ondersteuning

• Ondersteuning voor de volgende combinaties van gelijktijdig aangesloten displays:

• Tot drie displays:

• Twee displays met een resolutie van 4096 x 2304 pixels bij 60 Hz die zijn aangesloten op Thunderbolt 3 en één display met een resolutie van 4096 x 2160 pixels bij 60 Hz dat is aangesloten op HDMI 2.0

• Tot twee displays:

• Eén display met een resolutie van 5120 x 2880 pixels bij 60 Hz dat is aangesloten op Thunderbolt 3 en één display met een resolutie van 4096 x 2160 pixels bij 60 Hz dat is aangesloten op HDMI 2.0

• Digitale video-uitvoer via Thunderbolt 3 ondersteunt:

• Native DisplayPort-uitvoer via USB‑C

• Thunderbolt 2‑, DVI‑ en VGA-uitvoer via adapters (afzonderlijk verkrijgbaar)

• HDMI 2.0-display-uitvoer

• Ondersteuning voor één display met een resolutie van 4096 x 2160 pixels bij 60 Hz

• DVI-uitvoer via HDMI-naar-DVI-adapter (afzonderlijk verkrijgbaar)

Audio

• Mini‑jack-aansluiting

• HDMI 2.0-poort ondersteunt meerkanaalsaudio-uitvoer

Aansluitingen en uitbreiding

• Vier Thunderbolt 3-poorten (USB‑C) met ondersteuning voor:

• DisplayPort

• Thunderbolt 3 (tot 40 Gb/s)

• USB 3.1, 2e gen. (tot 10 Gb/s)

• Thunderbolt 2‑, HDMI‑, DVI‑ en VGA-uitvoer via adapters (afzonderlijk verkrijgbaar)

• Twee USB-A-poorten (tot 5 Gb/s)

• HDMI 2.0‑poort

• Gigabit Ethernet-poort (configureerbaar met 10‑Gb Ethernet)

• Mini‑jack-aansluiting

Communicatie

• Wifi

• Draadloze 802.11ac wifivoorziening

• Compatibel met IEEE 802.11a/b/g/n

• Bluetooth

• Draadloze Bluetooth 5.0-technologie

• Ethernet

• 10/100/1000BASE‑T Gigabit Ethernet (RJ‑45-connector)

• Te bestellen met 10‑Gb Ethernet (Nbase‑T Ethernet met ondersteuning voor 1‑Gb, 2,5‑Gb, 5‑Gb en 10‑Gb Ethernet via RJ‑45-connector)

Afmetingen

• Hoogte: 3,6 cm

• Breedte: 19,7 cm

• Diepte: 19,7 cm

Gewicht2

• 1,3 kg

Voeding en omgeving

• Netspanning: 100-240 V wisselstroom

• Frequentie: 50-60 Hz, enkelfasig

• Maximaal continu vermogen: 150 W

• Temperatuur bij gebruik: 10 tot 35 °C

• Temperatuur bij opslag: -10 tot 50 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5 tot 95%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: getest tot 5000 m

• Standaard akoestische prestaties: Geluidsdrukniveau (positie van de bediener): 4 dBA (indien niet in gebruik)3

Inhoud verpakking

• Mac mini

• Netsnoer

Besturingssysteem

macOS

macOS is het meest geavanceerde desktop­­besturings­­­systeem ter wereld. macOS Ventura maakt alles wat je vaak op je Mac doet nog beter. Het is zoveel slimmer, zoveel leuker en zoveel meer.Meer informatie over het nieuwste besturingssysteem

Toegankelijkheid

Dankzij de toegankelijkheidsfeatures halen mensen met een beperking het meeste uit hun nieuwe Mac mini. Er zijn features die je helpen met zien, horen, bewegen en leren, waardoor je de meest geweldige dingen voor elkaar krijgt.

Meer informatie over Toegankelijkheid

Features zijn onder meer:

• Stembediening

• VoiceOver

• Zoomen

• Verhoog contrast

• Verminder beweging

• Siri en dicteerfunctie

• Schakelbediening

Ingebouwde apps4

• Foto’s

• iMovie

• GarageBand

• Pages

• Numbers

• Keynote

• Siri

• Safari

• Mail

• FaceTime

• Berichten

• Kaarten

• Aandelen

• Woning

• Dictafoon

• Notities

• Agenda

• Contacten

• Herinneringen

• Photo Booth

• Voorvertoning

• Boeken

• App Store

• Time Machine

• TV

• Muziek

• Podcasts

• Zoek mijn

• QuickTime Player

• Opdrachten

Maatwerkopties

Voor Mac mini zijn de volgende maatwerkopties te bestellen (alleen via apple.com):

• 3,2‑GHz 6‑core Intel Core i7-processor

• 16 GB, 32 GB of 64 GB 2666‑MHz DDR4-geheugen

• SSD van 256 GB, 512 GB, 1 TB of 2 TB

• 10‑Gb Ethernet

Mac mini en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing. Meer informatie over Mac mini en het milieu

Bij het ontwerp van Mac mini is rekening gehouden met het volgende om de schadelijke gevolgen voor het milieu te beperken:

• Geen broomhoudende vlamvertragers

• Pvc-vrij8

• Beryllium-vrij

• Behuizing van 100% gerecycled aluminum109

• Milieuvriendelijke verpakking

• ENERGY STAR®-gecertificeerd6

• EPEAT-beoordeling ‘Gold’10

Apple en het milieu

In onze Milieurapportages voor producten vind je gedetailleerde informatie over de milieuprestaties van elk Apple product.

Accessoires

Mac‑software

• Logic Pro X

• Final Cut Pro X

Displays en adapters

• LG UltraFine 4K‑display

• LG UltraFine 5K‑display

• USB‑C-naar-USB-adapter

• USB‑C-naar-SD-kaartlezer

• USB‑C-naar-digitale‑AV-multipoort-adapter

• USB‑C-naar-VGA‑multipoort-adapter

• USB‑C-naar-Gigabit Ethernet-adapter

• Adapter voor Thunderbolt 3 (USB‑C) naar Thunderbolt 2

Overige accessoires

• Spacegrijs Magic Keyboard met numeriek toetsenblok

• Spacegrijze Magic Mouse 2

• Spacegrijs Magic Trackpad 2

• USB‑C-naar-Lightning-kabel

• Thunderbolt 3-kabel (USB‑C) (0,8 m)

• Blackmagic eGPU

• Blackmagic eGPU Pro

• AppleCare+ voor Mac

Akoestische prestatie

Weergegeven geluidsemissiewaarden in overeenstemming met ECMA-109

Geluidsvermogensniveau

L W A,m (B)

Geluidsdrukniveau

Bedieningspaneel

L p A,m (dB)

Inactief

1,3 (K V = 0,3)

5

Draadloos web

1,4 (K V = 0,3)

5

1. L W A,m is het gemiddelde A-gewogen geluidsvermogensniveau afgerond naar de dichtste 0,1 B.

2. L p A,m is het gemiddelde A-gewogen geluidsdrukniveau gemeten bij de positie van de bediener (afgerond naar de dichtste 1 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)

4. K v is de statistische bovengrens van het A-gewogen geluidsvermogensniveau.

5. Het aantal, L W A,c (dat eerder L W Ad werd genoemd) kan worden berekend met behulp van de som van L W A,m en K v .

6. Tijdens de test van het draadloze web worden 25 populaire websites bezocht.

7. Geteste configuratie: 3,0‑GHz 6‑core Intel Core i5, 8 GB geheugen, 256 GB opslag, Intel UHD Graphics 630.

1. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes en 1 TB is gelijk aan 1 biljoen bytes; werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

2. Gewicht kan variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces.

3. Geluidsniveau is gemeten met een standaarduitvoering van Mac mini en een normale bureausetting. Geluidsniveau kan variëren, afhankelijk van configuratie.

4. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers en Keynote kunnen worden gedownload in de Mac App Store. Voor het downloaden van apps is een Apple ID vereist en een device dat compatibel is met de OS‑versie waar de apps op draaien.

5. Informatie geldig vanaf productlancering.

6. ENERGY STAR en het ENERGY STAR-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van de U.S. Environmental Protection Agency.

7. De beperkingen voor schadelijke stoffen en de definitie van wat Apple beschouwt als ‘vrij van’, staan omschreven in de specificatie voor gereglementeerde stoffen, de Apple Regulated Substances Specification . Alle Apple producten zijn vrij van pvc en ftalaten, met uitzondering van netsnoeren in India, Thailand (netsnoer met twee pennen) en Zuid-Korea, waar we nog wachten op goedkeuring van de overheid voor onze pvc- en ftalaten­vervanger.

8. Pvc‑vrije netsnoeren zijn verkrijgbaar in alle landen, behalve India en Zuid‑Korea.

9. Bewering over gerecycled materiaal heeft betrekking op de behuizing.

10. Mac mini heeft de EPEAT-beoordeling ‘Gold’ gekregen in de Verenigde Staten en Canada.