Mac mini (2018) - Tekniske specifikationer

Processor

• 4-core
    3,6 GHz quad-core Intel Core i3
    6 MB fælles L3-cache
    Kan konfigureres med:
    • 6-core
      3,2 GHz 6-core Intel Core i7
      Turbo Boost op til 4,6 GHz
      12 MB fælles L3-cache
  • 6-core
    3,0 GHz 6-core Intel Core i5
    Turbo Boost op til 4,1 GHz
    9 MB fælles L3-cache
    Kan konfigureres med:
    • 6-core
      3,2 GHz 6-core Intel Core i7
      Turbo Boost op til 4,6 GHz
      12 MB fælles L3-cache

Hukommelse

• 8 GB
    2666 MHz DDR4 SO-DIMM-hukommelse
    Kan konfigureres med:
    • 16 GB, 32 GB eller 64 GB

Lagringskapacitet1

• 128 GB
    PCIe-baseret SSD
    Kan konfigureres med:
    • 256 GB, 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD
  • 256 GB
    PCIe-baseret SSD
    Kan konfigureres med:
    • 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD

Grafik

• Intel UHD Graphics 630

Videounderstøttelse

• Understøttelse af følgende kombinationer med parallelle skærmopsætninger:
    • Op til tre skærme:
      To skærme med en opløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz tilsluttet via Thunderbolt 3 plus en skærm med en opløsning på 4096 x 2160 ved 60 Hz tilsluttet via HDMI 2.0
    • Op til to skærme:
      En skærm med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz tilsluttet via Thunderbolt 3 plus en skærm med en opløsning på 4096 x 2160 ved 60 Hz tilsluttet via HDMI 2.0
  • Thunderbolt 3-udgang til digital video understøtter
    Original DisplayPort-udgang via USB‑C
    Thunderbolt 2, DVI og VGA understøttet via mellemstik (sælges separat)
  • HDMI 2.0-videoudgang
    Understøttelse af op til én skærm med en opløsning på 4096 x 2160 ved 60 Hz
    DVI-tilslutning via HDMI til DVI-mellemstik (sælges separat)

Lyd

• 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner
  • HDMI 2.0-port understøtter udgående lyd med flere kanaler

Tilslutning og udvidelse

• Fire Thunderbolt 3-porte (USB‑C), som understøtter:
    • DisplayPort
    • Thunderbolt (op til 40 Gbps)
    • USB 3.1, 2. generation (op til 10 Gbps)
    • Thunderbolt 2, HDMI, DVI og VGA understøttet via mellemstik (sælges separat)
  • To USB 3-porte (op til 5 Gbps)
  • HDMI 2.0-port
  • Gigabit Ethernet-port (kan konfigureres med 10 Gb Ethernet)
  • 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner

Kommunikation

• Wi‑Fi
    • Trådløst 802.11ac Wi‑Fi-netværk
    • IEEE 802.11a/b/g/n-kompatibelt
  • Bluetooth
    • Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi
  • Ethernet
    • 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ‑45-stik)
    • Kan konfigureres med 10 Gb Ethernet (Nbase-T Ethernet understøtter 1 Gb, 2,5 Gb, 5 Gb og 10 Gb Ethernet via RJ‑45-stik)

Størrelse

• Højde: 3,6 cm
  • Bredde: 19,7 cm
  • Dybde: 19,7 cm

Vægt2

• 1,3 kg

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC
  • Frekvens: 50 Hz til 60 Hz, enkeltfaset
  • Strømforbrug (maks.): 150 W
  • Driftstemperatur: 10 til 35 °C
  • Opbevaringstemperatur: -10 til 50 °C
  • Relativ luftfugtighed: 5 til 90 % (ikkekondenserende)
  • Driftshøjde: Testet op til 5000 meter
  • Akustisk ydeevne (typisk): lydtryksniveau (brugers position): 4 dBA, når den ikke arbejder3

I æsken

• Mac mini
  • Strømkabel

Styresystem

macOS
macOS er det styresystem, der er hjernen i enhver Mac. macOS Catalina giver dig mere af alt det, du elsker ved Mac. Så du kan gå et skridt videre med alt, hvad du laver.
Læs mere

Tilgængelighed

Tilgængelighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye Mac mini. Takket være de indbyggede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn, hørelse, mobilitet og indlæring, kan alle lave fantastiske ting.
Læs mere

Inkluderede funktioner:

• Stemmekontrol
  • VoiceOver
  • Zoom
  • Forøg kontrast
  • Siri og Diktering
  • Knapbetjening
  • Tekstning for hørehæmmede
  • Tekst til tale
  • Formindsk bevægelse

Indbyggede programmer4

• Fotos
  • iMovie
  • GarageBand
  • Pages
  • Numbers
  • Keynote
  • Siri
  • Safari
  • Mail
  • FaceTime
  • Beskeder
  • Kort
  • Værdipapirer
  • Hjem
  • Memoer
  • Noter
  • Kalender
  • Kontakter
  • Påmindelser
  • Photo Booth
  • Billedfremviser
  • Bøger
  • App Store
  • Time Machine
  • TV
  • Musik
  • Podcasts
  • Find
  • QuickTime Player

Specielle konfigurationer

Konfigurer din Mac mini med disse muligheder – kun på apple.com:

• 3,2 GHz 6-core Intel Core i7-processor
    16 GB, 32 GB eller 64 GB 2666 MHz DDR4-hukommelse
    256 GB, 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD
    10 Gb Ethernet

Mac mini og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus.

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er Mac mini designet med følgende egenskaber:

• Uden bromerede flammehæmmere
  • PVC-fri5
  • Uden beryllium
  • Kabinet af 100 % genanvendt aluminium6
  • Miljøvenlig emballage
  • Opfylder kravene til ENERGY STAR
  • Har fået vurderingen EPEAT Gold7

Tilbehør

Mac-software

• Logic Pro X
  • Final Cut Pro X

Skærme og mellemstik

• LG UltraFine 4K-skærm
  • LG UltraFine 5K-skærm
  • USB‑C til USB-mellemstik
  • USB‑C til SD-kortlæser
  • USB‑C Digital AV Multiport-mellemstik
  • USB‑C VGA Multiport-mellemstik
  • USB‑C til Gigabit Ethernet-mellemstik
  • Thunderbolt 3 (USB‑C) til Thunderbolt 2-mellemstik

Andet tilbehør

• Magic Keyboard med numeriske taster i space grey
  • Magic Mouse 2 i space grey
  • Magic Trackpad 2 i space grey
  • USB‑C til Lightning-kabel
  • Thunderbolt 3 (USB‑C)‑kabel (0,8 m)
  • Blackmagic eGPU
  • Blackmagic eGPU Pro
  • AppleCare til Mac

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau
A,m (B)
Lydtryksniveau
Brugerplacering
A,m (dB)
Passiv tilstand 1,3 (V = 0,3) 5
Trådløst internet 1,4 (V = 0,3) 5
  1. A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,1 B.
  2. A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 1 dB).
  3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)
  4. v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.
  5. Mængden A,c (tidligere kaldet Ad) kan beregnes ud fra summen af A,m og .
  6. Under test af det trådløse internet gennemses 25 populære websteder.
  7. Tekniske specifikationer: 3,0 GHz 6-core Intel Core i5, 8 GB hukommelse, 256 GB lagringskapacitet, Intel UHD Graphics 630.

1. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.
  2. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.
  3. Akustik målt fra typisk brugerposition foran et Mac mini-standardsystem. Akustik kan variere efter konfigurationen.
  4. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan hentes i Mac App Store. For at kunne hente programmer skal du have et Apple‑id og en enhed, der er kompatibel med den version af styresystemet, der kræves til hvert program.
  5. PVC-frit strømkabel fås i alle lande undtagen Indien og Sydkorea.
  6. Udsagnet om genanvendt materiale gælder for kabinettet.
  7. Mac mini fik vurderingen Gold fra EPEAT i USA og Canada.
Udgivelsesdato: 30. okt. 2019